- 6,014
- 3,519
- 113
Kaydirma yapabilirsin belki@İmParaThor abi lutfen kızma gece gece gülme krizi ne soktun benı sakasına paylaşıyorum yanlış anlamayın zaten gonderecem
Kaydirma yapabilirsin belki@İmParaThor abi lutfen kızma gece gece gülme krizi ne soktun benı sakasına paylaşıyorum yanlış anlamayın zaten gonderecem
Hhahwhehrururjjshsru@İmParaThor abi lutfen kızma gece gece gülme krizi ne soktun benı sakasına paylaşıyorum yanlış anlamayın zaten gonderecem
Sende bizi kopartıyon be osmancımAbi gecen atmıstım bakmam lazım attım biliyorumda sıte tam aklımda degil
31 veren var yaw30 a 30 veren site yokmu piyasada
Aynen kardeşim bizde görünbakın kardesler bızler kazanamayanlar oalrak 3-5 bızıde atın olurda 30 un hepsını kaybedersenız bunu sıze sorarlar komsusu ackken tok yatan bızden degıldır diye
Atlas bet yeni üye olunca veriyor ares-imza 20ye 20 veriyor25 e 25 veren siteler acilen yazin
Sana hiç birşey yok5 lira 5 lira daha çok kazancaksınız gibi geliyo haha
benimde gelmedide gelir simdi umutcum bakalimBenim param hala gelmedi 5 dk için de gelmezse etkinlik sahibinin tel no yu aldım şikayet edicem
Shellac senin hakkını da bana atacakmış haberın olsun5 lira 5 lira daha çok kazancaksınız gibi geliyo haha
BanaaaaSana hiç birşey yok