- 3,484
- 1,092
- 113
Aynen iste bende şimdi dicektim atlasbetAtlas bet yeni üye olunca veriyor ares-imza 20ye 20 veriyor
Aynen iste bende şimdi dicektim atlasbetAtlas bet yeni üye olunca veriyor ares-imza 20ye 20 veriyor
Valla henüz ben 1 lira bile göremedim bakalım5 lira 5 lira daha çok kazancaksınız gibi geliyo haha
Senin organların sağolsun demek isterdim lakin demiceeeeeem gan çıkarShellac senin hakkını da bana atacakmış haberın olsun
ZIPLIYOR HERKES KANGURU SANKİ 15 SİGARA ALCAM 15 İ KATLARSAM 1 TL ATARIM SANA YETER Mİ 1 HAFTA@Umutks41 kanguruca bilmiyom diye bana yokmuuuuu bos gecmeyelim
Fazla bile 75 kurusu geri al broZIPLIYOR HERKES KANGURU SANKİ 15 SİGARA ALCAM 15 İ KATLARSAM 1 TL ATARIM SANA YETER Mİ 1 HAFTA
Maçkolik üyeliğini verirmisin forumlarda 10 ar TL dileneyim yarım saate 100 toplarımBurdan bana ekmek çıkmadı ben Nesin’e yorumlarına gideyim
Aaa hepimize geldi çoktannnarkadaslar gonderilen arkdslar oldumu henuz
adam gibi bisey sorduk hepiniz dalgacisiniz anlasilan cocuksunuzAaa hepimize geldi çoktannn
Valla hizmet 0 ben böyle birşey görmedim rezillikYalnız başka üye etkinliklerinde ben papara no vermeden gelirdi para. Şimdi dm attık bekliyoruz, hizmet kalitesi düşmüş vallahi...
(Yalnız harbiden Papara no'm kayıtlı mı sizde? @Shellac )
Yok aslında normal haline döndü. Gaz yapmıştı demin. Osurduk rahatladık.Forumun yarısı gittibe
bizim gıbı adamalra cıkmaz ıste kaderin gözü kör olsunForumun yarısı gittibe