- 6,014
- 3,519
- 113
Inonu kanka2 tane myo var bıde asıl ınonu var
Inonu kanka2 tane myo var bıde asıl ınonu var
Hatirliyonmu ilk geldiğimde bi mobil mobil davası vardı blusla falan mevzu yaşamıştım. Orda adım kadir demiştin oradan kaldı aklmdaTamam tamam hadi uzul madem uzulmek istiyorsun
Olum para disinda bise konusmaz misin sen ya cekilis ya para bu ne aqBaskan buraya bir mudale etsen begeni surekli artiyor konu kilit dendi cekilis ne zaman olcak bir aciklama gelmedi beyeni 100 den fazla oluncami cekilis yapilcak senden bir aciklama bekliyoruz
O rhodesian3535 Di karıştırıyonHatirliyonmu ilk geldiğimde bi mobil mobil davası vardı blusla falan mevzu yaşamıştım. Orda adım kadir demiştin oradan kaldı aklmda
Tutan kuponu paylastiktan sonraki mesaj sırasına bak mesela benim 14Konu kapandiktan sonra begenenleri nasil ayarlicak begeni ucuyor 55 falan di en som
Tekrar baktım da vazgeçtim karışıkmış sanırım, çözemedimSıkıntı şu ki o beğeniler harf sırasına göre gözüküyor sanırım. Beğenme sırasına göre olsa iş kolaydı.
Tebrikler ikramiye kazandınızTutan kuponu paylastiktan sonraki mesaj sırasına bak mesela benim 14
Yok derdo kaldırmışlarBetcolarda var ya reis.
Hee doğruO rhodesian3535 Di karıştırıyon
Battı onlar knki ')Sen roxi yap ifo canından bezdi adam
Kıbleye mi?@Başkan bir bakar mısın
Yaparsan yatırım bets10da vardır kankam.Yok derdo kaldırmışlar
Umut süpersinTebrikler ikramiye kazandınız
Yok kankaNe tentte var reıs
Otobana doğru çıkarız beraber bende yarın sınava gidicemAga o degil uyumadik bana cikmazsa Malatyada son dakika haberinde beni gorursunuz