- 1,657
- 2,148
- 113
Onada kupon yapar çekilişle hepberaber faydalanırız reis en güzeli sanal kupon heyecanını alıp çıkıyorsunPara yok Kanka eğlencesine oynuyorum 100k yaparsam bakiyeyi canlı yardıma bağlanıyorum bazen ödül olarak freebet ekliyolar
Onada kupon yapar çekilişle hepberaber faydalanırız reis en güzeli sanal kupon heyecanını alıp çıkıyorsunPara yok Kanka eğlencesine oynuyorum 100k yaparsam bakiyeyi canlı yardıma bağlanıyorum bazen ödül olarak freebet ekliyolar
Doğruysa kıyamet koparBu doğru mu?
Valla hatırlamadım varsa Bi hatam cahillliğimize ver reisBazukaci vs vardı . Yanlış link atmıştım mobiodeme linki hatirladinmi
Estağfurullah beni haksız yere suçlayan herkez gitti zaten ben burdayım su suValla hatırlamadım varsa Bi hatam cahillliğimize ver reis
Tuh bilgi vermedi mi sana ayip etmis bence konusma onla bi dahaevolaydis arkadasim bir bilgi verse baskan yatcam sabah evi tasicam yorgunum cok
Bana çıkmış papara no at yarı yarıya kirisalimUlan bana cikmadi nasilda biliyorum 51 kisi dahil etmisler tabi cikmaz ben boyle kaderin de amk sansinda ya yeter artik