- 874
- 525
- 93
Oyna oyna bitmez ahajajaoha nasıl çevrim la o
Oyna oyna bitmez ahajajaoha nasıl çevrim la o
Ekrem abi seni koparıyorlar dikkat et 😁Oyna oyna bitmez ahajaja
😂😂😂Ekrem abi seni koparıyorlar dikkat et 😁
Ne alaka dostAlkol ve kumar için ATM ye para yatırma gibi zorunlu ihtiyaçlar dışında dışarı çıkmayın dost tavsiyesi. Eriyip asfalta yapisacaktim az daha
Hava sıcak diyor işte mümkün olduğunca dışarı çıkmamak lazım diyo arkadaşa katılıyorum hava cehennemNe alaka dost
Doğru reis alakasız yerde oldu kusura bakma tarafbette çevrim yapılan oyun vardı friery bilmem ne onu dene istersen enteresan oyun çok iyi veriyorNe alaka dost
Mantıklı denerizsitelere yüklü miktar yatırım yapın bonus talep verin giriş çıkış yapın bonusu iptal edin sonra oyunlara katılıpçm sağlayın ana parayla çok güzel kazançlar veriyor.
Bu gerçek misitelere yüklü miktar yatırım yapın bonus talep verin giriş çıkış yapın bonusu iptal edin sonra oyunlara katılıpçm sağlayın ana parayla çok güzel kazançlar veriyor.
denenirBu gerçek mi
Bende bir kere böyle bonus aldım 374738373636 kat çevrim istedi çekimde 10 20k fln yaaani demek istediğimi bu pragmatikle siteler istediği gibi oynuyor her bonus aldığımda milyonda bir gelecek para geliyor çevrimi imkansız PRAGMATİK OYNAMAYIN 🤚🙂Beyler bonus aldım freesinde 40k küsür verdi 25 katı çevrim işin komik tarafı çevrimi yapsak 10 bin çekiyoruz ahajajsjs Hangi oyunlarda ezelim paraları yardımcı olun Ekli dosyayı görüntüle 577276
Sence alakası olabilir mi? 😀 Bence sıfır alaka. Bir x sitesinden slotta kazanç sagladiysan bilki o site günü sağlam bir karla kapatmıştır ve dagitiyordur yada müşteri çekmeye çalışıyordur. 3. Bir seçenek yok benceBu gerçek mi
😂😂Bende bir kere böyle bonus aldım 374738373636 kat çevrim istedi çekimde 10 20k fln yaaani demek istediğimi bu pragmatikle siteler istediği gibi oynuyor her bonus aldığımda milyonda bir gelecek para geliyor çevrimi imkansız PRAGMATİK OYNAMAYIN 🤚🙂
Ağam işin zor bol sanslarBeyler bonus aldım freesinde 40k küsür verdi 25 katı çevrim işin komik tarafı çevrimi yapsak 10 bin çekiyoruz ahajajsjs Hangi oyunlarda ezelim paraları yardımcı olun Ekli dosyayı görüntüle 577276
Plinko geçerliyse orda çevir geçerli değilse 100 dice bit gir 80-20 yap 80 e yüksekten basip otoya alBeyler bonus aldım freesinde 40k küsür verdi 25 katı çevrim işin komik tarafı çevrimi yapsak 10 bin çekiyoruz ahajajsjs Hangi oyunlarda ezelim paraları yardımcı olun Ekli dosyayı görüntüle 577276
biter de rulete girse bitirir aslindaOyna oyna bitmez ahajaja