- 14,404
- 4,743
- 113
İmkansız
İmkansız
Denizefe gelmez. Burgas bile riskliSağlam iki tek var Burgas kıralı geçemez deniz efe Ahmet atın üstünde dursa yeter iki sağlam tek
Yarın görürüzDenizefe gelmez. Burgas bile riskli
Cooger da var tabi ama ben madrası çok tutuyorum9 yada 13 un dısına cıkmaz
TamamdırYarın görürüz
Yaw sen onu niye kaale aliyorsunki bos beles konusuyor 😁Çok boş bir düşünce.
Bu mantığa göre diğer atların sahiplerinin de haberleri olmalı ve bütün jokeylerin?
Adamlar her sene 1 kere koşmasını beklediği yarışı tjk mı kazandıracak .d
Yarin 1.05 kosmasi mumkun deil bro.ama atin sorunlarin var gecen ahmeti ustunden atti yarinki 1.yi kestirmek gercekden zor.8 tane favori var hamminaDeniz efe gelmesin bir daha yarış oynarsan adiyim deniz efe bu gurubu varya elini oynatmadan geçer bu gurupta 1.05 koşuyor hep aynı gurup neye güvenerek gelmez dedin anlamadım
Sadece yorum. Altılı oynarsan yarın son ayak my litte girl kesin koy kupona iyi geceler. Burgas son yarışlarında geldi fakat eski formunda değil belli natie power gelebilirDeniz efe gelmesin bir daha yarış oynarsan adiyim deniz efe bu gurubu varya elini oynatmadan geçer bu gurupta 1.05 koşuyor hep aynı gurup neye güvenerek gelmez dedin anlamadım
erkek tay denemeyi kazanan gaziyi kazanamaz 60 yıldır kazanamamıs madras gelemez bence broYarın ki yarış bence son yılların en belirsiz yarışı baya gelebilecek at var ben madras veya mangusta gelir diyorum. Sizce kim gelir
Burgas ve deniz efe rahat kazanucak burgas vedatt inmiş selim binmiş daha iyi
burgas gazide kosmuyo bro 1 kere kazandı bidaha giremezBurgas ve deniz efe rahat kazanucak burgas vedatt inmiş selim binmiş daha iyi
Gazi'den sonra ki yarışta koşuyor.burgas gazide kosmuyo bro 1 kere kazandı bidaha giremez
Tabela bile yapmaz. Gücü yetmez.Wolf Seyfo benim.favorim