gazide sürpriz aranmaz fazla formda olan selim kaya ahmet çelik var ikisi arasında gider bunlar birinci gelemicek ata binmezler.Tabela bile yapmaz. Gücü yetmez.
2200 de bile son düzlükte bayıldı at 2400e 8-9uncu zor olur.
gazide sürpriz aranmaz fazla formda olan selim kaya ahmet çelik var ikisi arasında gider bunlar birinci gelemicek ata binmezler.Tabela bile yapmaz. Gücü yetmez.
2200 de bile son düzlükte bayıldı at 2400e 8-9uncu zor olur.
Var mı 6 lı tahminMangusta tutuyorum 2. Olarak fakat dişi işte sıkıntı
Selim kaya süpriz kazanırsa süpriz olur.gazide sürpriz aranmaz fazla formda olan selim kaya ahmet çelik var ikisi arasında gider bunlar birinci gelemicek ata binmezler.
harbiden halis Karataş in filmi 10 numaraydibold pilot aklıma geldi birden
Yarın atarım reis özelden istersen. Benim param yokta sen oynarsınVar mı 6 lı tahmin
halis karataş neden mr baybars gibi bi ata binip güzelim kariyerini bitiriyo boyle bi koşuda bide son 3 gündür bindigi atlar acayip kötü zirvede bırakması lazm artıkSelim kaya süpriz kazanırsa süpriz olur.
Ama Ahmet çelik neden kv9 kazandığı at'a biniyor acaba Son of Coooger?
G2 ve G3 kazandığı Severus Snape binmiyor garip.
Veya kısrak koşusunu kazandığı Mangusta.
burgas gazide kosmuyo bro 1 kere kazandı bidaha giremez
Gaziden bahsetmiyoruz günün teklerinden bahsediyoruz
İlk 3e görmezlerYarın ki yarış bence son yılların en belirsiz yarışı baya gelebilecek at var ben madras veya mangusta gelir diyorum. Sizce kim gelir
istanbul mu buEkli dosyayı görüntüle 565459
buda benim tahminler .d yarın oynar rahat rahat izlerim
Madras alır gibi dostum ben gizi tutuyorum sempatim var ata. Hayırlısı olsunMadrastaki sprint kimsede yok ama yeterli olurmu bilmem.benim favorim yok o yarışta birçok at şanslı
Onun için mi senelerdir hazi kazanamıyorİmkansız değil halis karataşın sağlam bağlantıları var masada bitmiştir iş
Mr Baybars 1.ci at olur yarın kontrol edecem