Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

A-101 Hadi Uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,934
47,268
113
Fatura ödemesi hariç her yerde geçerli. ATM'den çekim yapılamaz veya başka hesaba para gönderilemez dedi canlı destek. Bu durumda kart ile sitelere yatırım yapilabilir mi çoğu site birşey almış gibi gösteriyor cunku
Kredi çıkanların amaç siteye yatırım yapmaları zaten.seninde niyet oysa o şekilde olmazsa eğer gider gram altin alır satarsın kardes

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,340
589
113
1 tl olmadan olmuyormu yatiramadik ya

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,216
3,685
113
adamların cebinde hesabı onaylatmak için 1 tl yollaması gereken para yok burada kredi kartı veya limit almak için uğraşıyorlar ödeme günü gelince konu açarlar icra kağıdı geldi birşey olur mu diye

Exelans2000

💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,791
2,332
113

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
229
117
43
Bu belaya bulaşanların %95 i kumarda yiyip sabah ben ne yaptım diye ağlayacak. Yarın ki konuları merakla bekliyorum

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
68
28
Veresiye limidi diye bisi var 3.500 yazıyor bu sadece A 101 lerde mş gecerli alısveris icin

Exelans2000

💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,791
2,332
113
Bu belaya bulaşanların %95 i kumarda yiyip sabah ben ne yaptım diye ağlayacak. Yarın ki konuları merakla bekliyorum
Boş ver kardeşim icralarini sen odemeyeceksin nasılsa minareyi çalan kılıfını hazırlar Götüne guvenen istediğini yapsın

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
68
28
Bide kredi kartı başvurusu yaptım 2.000 limit verdiler adrese gelecek diyor

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,454
9,572
113
Herkesin kendi hayatı, kendi tercihi. İstediğin kadar yapma etme de adam yine kullanacak o limiti.

Exelans2000

💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,791
2,332
113
Market alışverişi dışında asla kullanmam kredi kartını kendi kartlarımi bile kullanmiyorum neredeyse

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,274
345
83
Kart bilgileri alınamadı die hata veriyo sizdede aynımı kredi kartı gözükmüyor

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,850
3,797
113
Kara listedeyim diyen adama çıktı ben zar zor karalisteden çıktım 1200 puanlara geldim 35K kredi kartım var, her ay vodafone'a 5K fatura ödüyorum bana ne kredi kartı ne alışveriş limiti çıktı. Boşa görüntülü görüşme yaptık.

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
536
113
tc kimlik kartım olsa
denicem ama yok bro
o bile gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...