- 1,470
- 464
- 83
Bunu paparadan dalan nakite çekebiliyor muyuz varmı yolunu bulan
Bende bekliyorum kredi kartı gelip paparaya deneyen var mi diye destek marketlerde akar yakitlarda kullanabilirsiniz dedi bende tutuncu ile anlasacam yüzdesini alsın içinden direk posttan cektirecemBunu paparadan dalan nakite çekebiliyor muyuz varmı yolunu bulan
Sitelere yatır çek yapsana neden oyle yapıyonBende bekliyorum kredi kartı gelip paparaya deneyen var mi diye destek marketlerde akar yakitlarda kullanabilirsiniz dedi bende tutuncu ile anlasacam yüzdesini alsın içinden direk posttan cektirecem
Kardeş destek post cihazının olduğu heryerden internet alışverişi de dahil geçiyor dediBende bekliyorum kredi kartı gelip paparaya deneyen var mi diye destek marketlerde akar yakitlarda kullanabilirsiniz dedi bende tutuncu ile anlasacam yüzdesini alsın içinden direk posttan cektirecem
Kanka papara yada sitelerdeki herhangi bir yere yatırılmıyor ama hepsiburada da geçiyorKredi karti gelipde papara ya deneyen oldu mu
Olmuyor dostlar kart henüz her altyapıda görünmüyor böyle bir kart bulunamadı yada sitelerde denediğimizde kartınız şuan için işlem görmemekte yzıyorBende bekliyorum kredi kartı gelip paparaya deneyen var mi diye destek marketlerde akar yakitlarda kullanabilirsiniz dedi bende tutuncu ile anlasacam yüzdesini alsın içinden direk posttan cektirecem
Kart gelmeden kartı kullanabilir miyiz peki internet alışverişlerindeKardeş destek post cihazının olduğu heryerden internet alışverişi de dahil geçiyor dedi
Bu kadar talep varsa gelir m.etme sitelere 2 3 güneOlmuyor dostlar kart henüz her altyapıda görünmüyor böyle bir kart bulunamadı yada sitelerde denediğimizde kartınız şuan için işlem görmemekte yzıyor
Siteleri denedin mi kanka hiçhiç bir banka bana kredi kartı falan vermiyor diye söylenenler bence alıp iyi değerlendirsin ben bi denemelik a101den 195 tllik alışveriş yaptım 202 geri ödemeli hesaba yansıdı 35 gün vakti var kredi kartı gelince bakacaz neyin nesi düzenli ödersen açık kapımız olur
Dost daha kart başım aşamasında hani gelen biri olmadan bilgilensek tabiki siteye atmak daha mantıklı olur anaparanin az cevrimli yuzdeli olan yer daha makul olurSitelere yatır çek yapsana neden oyle yapıyon
yok bro sitelere hibe etmek için başvurmadığım için denemedimSiteleri denedin mi kanka hiç
İnşallah olmazda sicilimi düzelteyim diye aldım yoksa boku yerik 😂yok bro sitelere hibe etmek için başvurmadığım için denemedim
Kaç günde geldi kartyok bro sitelere hibe etmek için başvurmadığım için denemedim
kart gelmedi alışveriş limitide veriyor teefondan qr koduyla ödemeyi yapıyosun kart ayrı o ne zaman gelir bilmiyorumKaç günde geldi kart
Kartın 7 ile 10 iş günü içerisinde basiminin ve tesliminin tamamlanacagini ve sanal kartı aktif etmek için SMS atılması gerektiği soylendiKart kaç güne gelir kartın hazırlanıyor diyor şuan. Yarın kargoya verilirmi
Telefon numarası diye biliyorumbeyler vakıfbank para yükleme işlemi nasıl olacak değişmiş herhalde alıcı adına ne yazılıyor ve açıklama kısmına