Kendim icin konusnuyorum bende genel diyorum.zaten o tur adamlarin kurtulusu yok o konuda size katiliyorumYok reis Senlik değil adam kredi kartı başvurusu yapabilmek hesap yükseltmek için 3/5 TL para isteyenler oldu konuda sence mantıklımı son belli değilmi en baştan
Sende haklisin 😀Kumar forumunda da başkalarına nasihat etmek de ayrı bir kafa. Kim ne yapıyorsa yapsın aga her koyun kendi bacağından asılır
Kardeşim kumar nasıl bir illet biliyorsun forumdaki herkes gibi yani bizde kumar oynuyoruz diye insanlığımızı kaybetmedik biliyorsun işsiz güçsüz çalışmayan veya çalışamayan kişiler var kumar zaten bizleri bitireceği kadar bitirdi ben kendimce daha fazla zarar görmelerini istemiyorum adam isterse tüm bakiyeyi yaptırsın kendi çekecek hatasını ama uyarmaktanda Zarar gelmez diye düşünüyorumKumar forumunda da başkalarına nasihat etmek de ayrı bir kafa. Kim ne yapıyorsa yapsın aga her koyun kendi bacağından asılır
Kredi kartii gelmeden son 6 hanesini girip aktif ettik üstüne kartı patlattık bide. İnternet alışverişi oluyor haberiniz olsunKardeşim kumar nasıl bir illet biliyorsun forumdaki herkes gibi yani bizde kumar oynuyoruz diye insanlığımızı kaybetmedik biliyorsun işsiz güçsüz çalışmayan veya çalışamayan kişiler var kumar zaten bizleri bitireceği kadar bitirdi ben kendimce daha fazla zarar görmelerini istemiyorum adam isterse tüm bakiyeyi yaptırsın kendi çekecek hatasını ama uyarmaktanda Zarar gelmez diye düşünüyorum
Forumda takılmaya devam ettiğin sürece o altını bozar atarsın . Forumu bırak en azından farklı uğraşlar bul bırakacaksanCunku yalan olmasin bende siteye atma istegindeydim burada bir yorum okum adam dogru diyor dedim aq biraz kendime geldim gittim aldim attim kenara
Sağlık olsun reis benimki hala gelmedi gelsede cüzdanda diğer kartlara arkadaş olacak sadece dursun kenarda kullanmayı düşünmüyorumKredi kartii gelmeden son 6 hanesini girip aktif ettik üstüne kartı patlattık bide. İnternet alışverişi oluyor haberiniz olsunEkli dosyayı görüntüle 567511
Yani mecbur kalmadıkça kullanmamakta fayda var tabiSağlık olsun reis benimki hala gelmedi gelsede cüzdanda diğer kartlara arkadaş olacak sadece dursun kenarda kullanmayı düşünmüyorum
Siteye mi yatırdınYani mecbur kalmadıkça kullanmamakta fayda var tabi
Sikinti yokForumda takılmaya devam ettiğin sürece o altını bozar atarsın . Forumu bırak en azından farklı uğraşlar bul bırakacaksan
Aynı hatayı veriyor temsilciye sordum ilerleyen saatlerde veya yarın tekrar deneyin dediKamera da işlem başarısız oldu
Yok siteye olmadı. Alışveriş yaptimSiteye mi yatırdın
En güzel olan zaten alışveriş boskoyun site falan paran varsa oynarsın kumarı emanet parayla kumar oynanmazYok siteye olmadı. Alışveriş yaptim
Nasılsın yaptın nerde yaptim knk anlatKredi kartii gelmeden son 6 hanesini girip aktif ettik üstüne kartı patlattık bide. İnternet alışverişi oluyor haberiniz olsunEkli dosyayı görüntüle 567511