- 2,710
- 1,776
- 113
Afiyet olsun 😀2 lahmacun 1 kola gömüp geldim 150 lira ilk harcama hayırlı olsun sitelere atılmıyor atmayın zaten gidip alışveriş yemek yiyin düzenli ödeyip sicilleri düzeltiriz belki
Afiyet olsun 😀2 lahmacun 1 kola gömüp geldim 150 lira ilk harcama hayırlı olsun sitelere atılmıyor atmayın zaten gidip alışveriş yemek yiyin düzenli ödeyip sicilleri düzeltiriz belki
Dün başvurdum cumaya gelir miKank 30 unda basvurdum bugun teslim aldim
Dün başvurdum cumaya gelir mi
[/QUOTE
Haci ben nebileyim allah askina ben ptt largo dagitim merkezimiyim senin gibiyim bende
Çıktı mı sana banaa çıkmadıAynı hatayı veriyor temsilciye sordum ilerleyen saatlerde veya yarın tekrar deneyin dedi
ilk çektir sonra ye bro cebinde para yoksa sonra mağdur olma tam oturtamamışlar biyrde geçer bi yerde geçmezEvet beyler karti otobuste denedm sikinti yok.simdide bir bucuk iskender yanina kola mola bi keyif yemegi yiyecem.kumari kenara birakirsan yasamayi ozlemisiz be
Senin elindeBana 40bin limit verdiler yarın gelcek insallah basimiza bela etmeyiz kartı😃😃
kaç günde çıktıBana 40bin limit verdiler yarın gelcek insallah basimiza bela etmeyiz kartı😃😃
Dost hayirli olsun sende basvururken ekranda 10 bin ön onaylı yaziyomuydu. Basvurdugun esnadami limit farkli tanimlaniyorBana 40bin limit verdiler yarın gelcek insallah basimiza bela etmeyiz kartı😃😃
Direk başvurdum 40bin verdi bana reisDost hayirli olsun sende basvururken ekranda 10 bin ön onaylı yaziyomuydu. Basvurdugun esnadami limit farkli tanimlaniyor
1 temmuzda basvurdumkaç günde çıktı
altin alip bozdur tek maca atip 2ye katla reisBana 40bin limit verdiler yarın gelcek insallah basimiza bela etmeyiz kartı😃😃
Ne anlattın dayı310k 42kk64502 h6136m6k l696m