- 1,100
- 663
- 113
Dostlar bunlar veresiye limit tanımlamış durduk yere 7.5k bunu hangi ürünlerde nakite çevirebiliriz güncel olarak
a101 limiti nasıl aldın kanka hadi uygulaması mı?Dostlar bunlar veresiye limit tanımlamış durduk yere 7.5k bunu hangi ürünlerde nakite çevirebiliriz güncel olarak
Aynisey değil mia101 limiti nasıl aldın kanka hadi uygulaması mı?
kredim diye uygulama wardı onu dene
Link varmı kuzen bulamadim
Sen kullandı mi kuzen nekadar limit verdiKredim: Şimdi Al, Sonra Öde - Faiz yok, Masraf yok!
Kredim ile özgürce alışveriş yapmanın keyfini çıkar. Hemen hesabını oluştur, limitlerini öğren, Kredim ile şimdi al, sonra öde. Hayallerini erteleme!www.kredim.com.tr
burdan play storeden ındır
1 sene önce felan almıstım 5k vermıstı dost şuan kaç verıyor ınan bılmıyorum ama sicilin az iyi olması gerekSen kullandı mi kuzen nekadar limit verdi
kral icralik dosyan yoksa kredi notunda iyiyse cogu uygulamadan limit alirsin zaten. bazen icraliklara da cikiyor cozemedimSen kullandı mi kuzen nekadar limit verdi
Varmı bildigin uygulamakral icralik dosyan yoksa kredi notunda iyiyse cogu uygulamadan limit alirsin zaten. bazen icraliklara da cikiyor cozemedim
Finansbankin kassa diye uygulaması var oraya üye ol sonrada kredi kartıyla yatırım de yüzde 4 felan kesiyor. Sonra onu bankana cekhadi kredi kartı yatırım alan site var Mİ?
Kanka yakın zamanda yaptın mı son 1 haftadır kapalıydı kassadan hadi kredi kartına işlem almiyorsuFinansbankin kassa diye uygulaması var oraya üye ol sonrada kredi kartıyla yatırım de yüzde 4 felan kesiyor. Sonra onu bankana cek
site kalmadı olmuyor artık bozumcular var dosthadi kredi kartı yatırım alan site var Mİ?