- 2,138
- 740
- 113
aynen kassa olmuyorKanka yakın zamanda yaptın mı son 1 haftadır kapalıydı kassadan hadi kredi kartına işlem almiyorsu
aynen kassa olmuyorKanka yakın zamanda yaptın mı son 1 haftadır kapalıydı kassadan hadi kredi kartına işlem almiyorsu
Alışveriş için anca kullanabilirsin telefon almıştım ben trendyoldan limit ne kadar seninhadi kredi kartı yatırım alan site var Mİ?
Nerden bakabiliriz buna agaDalton şehirde
Hemen a101 den telefon al nakite cevirDostlar bunlar veresiye limit tanımlamış durduk yere 7.5k bunu hangi ürünlerde nakite çevirebiliriz güncel olarak
Kredim kolay kolay kimseye vermiyorDalton şehirde
Hepsiburadaya yükle ordan siteye at ben hep öyle yapıyorumhadi kredi kartı yatırım alan site var Mİ?
Veresiye hesap bakiyesini hb ya nasıl yükledin dost. Ödeme yap deyince qr kod çıkıyor sadeceHepsiburadaya yükle ordan siteye at ben hep öyle yapıyorum
Hepsiburada hesabına gir kartla yükleme var ordanVeresiye hesap bakiyesini hb ya nasıl yükledin dost. Ödeme yap deyince qr kod çıkıyor sadece
Nerden bulacaz bu kartla yüklemeyi ben bulamadım kardeşim uygulamada hepsiburadanınHepsiburada hesabına gir kartla yükleme var ordan
Hepsipay gir ordaNerden bulacaz bu kartla yüklemeyi ben bulamadım kardeşim uygulamada hepsiburadanın
Tamam oraya kartı tanımladım tanımlanan krediyi nasıl kullancaz dostHepsipay gir orda
Daha önce yaptıysan eğer kartın kayıtlıdır. Onu sil tekrar yapKanka yakın zamanda yaptın mı son 1 haftadır kapalıydı kassadan hadi kredi kartına işlem almiyorsu
Yakışmadı bakuganYalan söylüyor kendisi işlem onaylanmadı
Banada mesaj atmış bu alagavat olabilir dolandırıcıYalan söylüyor kendisi işlem onaylanmadı
Eğer öyle bir şey varsa namussuzsun. Senin çapın ne de sen bozum yapıyorsunYalan söylüyor kendisi işlem onaylanmadı