- 849
- 97
- 28
Olum dolandırıcı olsam bu kadar süre durabilir miyim burada
Dün akşam çekildi ödeme max 1 saate gönderecekti arkadaş sözdeBelgeleri at delille dolandırdiysa
Birader ödeme geldi onaylandı diyen sensin iban at dedin bak beni germe sabah sabah engelledi telegramda burda yazınca engeli açtın hayırdır birader ne yaşiyosun senAdamın ödemesi gelmedi hesaba
Sektir lan çekmişsin adamın parayıAdamın ödemesi gelmedi hesaba
Şunun adını soyadını bulalilim konularda illaki vardır. Ailesine numarasına ulaşalım rezil olsun köpek bana ad soyad bulman yeterli hatta telegram kullanıcı adını at bi id sorgusu yapayımDün akşam çekildi ödeme max 1 saate gönderecekti arkadaş sözde
işlem onaylandı kendisi de söyledi max 1 saate parani göndericem dedi 17 saat olduYakışmadı bakugan
O para uçtu böylelerini vuracaksın bulunmaz sanıyolar kendileriniişlem onaylandı kendisi de söyledi max 1 saate parani göndericem dedi 17 saat oldu
Telefon numarasıni telegramdan ss aldım gelip açıklama yapmazsa ailesini nasıl ariyorum burayada yazıyorum @Baba51Şunun adını soyadını bulalilim konularda illaki vardır. Ailesine numarasına ulaşalım rezil olsun köpek bana ad soyad bulman yeterli hatta telegram kullanıcı adını at bi id sorgusu yapayım
Ne cevap vercem şimdi e ibineAdamın ödemesi gelmedi hesaba
Bana ver telefon numarasını ben panelden yedi ceddini dökerim telefon numaralarını kapı numaralarına kadarTelefon numarasıni telegramdan ss aldım gelip açıklama yapmazsa ailesini nasıl ariyorum burayada yazıyorum @Baba51
O para uçtu böylelerini vuracaksın bulunmaz sanıyolar kendilerini
Kardeş 10dakikaya ya iade gelsin ya paramı gönder yoksa Kadir kardeşe telefon numaranı gönderecem @Baba51Bana ver telefon numarasını ben panelden yedi ceddini dökerim telefon numaralarını kapı numaralarına kadar
O para gelmez gitti onu unutKardeş 10dakikaya ya iade gelsin ya paramı gönder yoksa Kadir kardeşe telefon numaranı gönderecem @Baba51
400 liralık adammış kaypak ama numarası var o para gelmesin ailesini arıyacaö@Baba51 babalara gelirsin adam oldu mu demıs oldu demıssın kaypak 400 lıraya kadar düştünüz mu
100 lira işini gorurse dm den payco at atayim otobüse bin en kötüReis parasını geçtim otobüse binsem kart yükletmem lazım soğukta mal mal bekliyorum sinirden ağlıcam mk