Beyler henüz 19 yaşındayım fakat 18 e girmeden mahalledeki iddia bayisinden arkadaş tavsiyesi üzerine okul çıkışı kupon yapmaya gittik o zamanlar 3 TL tabi minimum basıyoruz baya eğlenceli geliyo falan neyse her okul çıkışı gitmeye başladık bazen öğlen araları bu işin sonu gelmemeye başladı bir türlü öğrenmeye başladıkça daha sık ve daha yüksek miktarlar oynamaya ayrıca kazanmaya başladık her şey çok güzel gibi geliyo genciz manitamız var paramız oluyordu iddiadan zaman geçtikçe bağımlılık arttı artık tadı kaçtı dışardan olumsuz gözlerle bakılmaya başlandı artık okulda para toplayıp basıyorduk çünkü daha sonra kaçak sitelerle tanıştım ondan sonra zaten cebimde kuruşum durmazdı sürekli iddia slot derken genç yaşta tükenmeye başladım para ihtiyacı olan biri değilim fakat artık olayın kazanma veya kaybetme değil tamamen kendini tatmin etme savaşı olduğunu anladım çok güzel giden bir ilişkime bu sebeplerden dolayı ciddi yaralar açtım ve bu beni hep üzmüştür şuna şükürler olsun ki bağımlı değilim deneme bonusu olursa alır çeker tekrar yatırıp kafam rahat bir şekilde oynar keyfime bakarım. Burdan forumdaki abilerime büyüklerimi sesleniyorum gördüklerine yaşadıklarına ve tecrübelerine dayanarak bana ve diğer genç dostlara naçizane güzel vaatlerinizi ve önerilerinizi iletirimmisiniz bu yolun sonu nedir nasıl biter … İyi Forumlar Herkese.
Kardes sertac ortaç I aç dinle kumar neler yaptı adama onun gun bi zamaninda para basan adamı bu hallere getirdiyse sen düşün gerisini yaşın daha genc.
Bi destek almanı öneririm once yesilay dan daha sonra ailenle otur annen ve babanla görüş derdini guzelce anlat bu bataklıktan kurtulmak istediğini söyle mutlaka onlarla beraber hareket et. Zor olabilir ama sabırlı ve anlayışlı olursan atlatırsın ama tek başına hayatin boyunca kurtulamayacagini temin ederim hersey hep daha kötüye gidecektir cunku anladigim kadari ile kumar oynuyorsun sade iddaa degil
Slot ve rulet bunlar adamın yedi sulalesini yer ama doymaz.
Sana samimi bi sekilde ne yapman gerektigini yazdim insaallah gercekten birakmak istiyorsundur