- 11,743
- 5,748
- 113
Merhaba dün bikaç arkadaşa göndermiştik ama son kupon yatmıştı. Umarım bugün şans yanımızda olur. 3 kişiye 20 olarak düşünüyorum ama roll duruma göre bakarız
Bolsans dostMerhaba dün bikaç arkadaşa göndermiştik ama son kupon yatmıştı. Umarım bugün şans yanımızda olur. 3 kişiye 20 olarak düşünüyorum ama roll duruma göre bakarız
Bol şansMerhaba dün bikaç arkadaşa göndermiştik ama son kupon yatmıştı. Umarım bugün şans yanımızda olur. 3 kişiye 20 olarak düşünüyorum ama roll duruma göre bakarız
bol şans @abreeMerhaba dün bikaç arkadaşa göndermiştik ama son kupon yatmıştı. Umarım bugün şans yanımızda olur. 3 kişiye 20 olarak düşünüyorum ama roll duruma göre bakarız
bol şans @abreeMerhaba dün bikaç arkadaşa göndermiştik ama son kupon yatmıştı. Umarım bugün şans yanımızda olur. 3 kişiye 20 olarak düşünüyorum ama roll duruma göre bakarız
Bol sans reisMerhaba dün bikaç arkadaşa göndermiştik ama son kupon yatmıştı. Umarım bugün şans yanımızda olur. 3 kişiye 20 olarak düşünüyorum ama roll duruma göre bakarız
Bol şansMerhaba dün bikaç arkadaşa göndermiştik ama son kupon yatmıştı. Umarım bugün şans yanımızda olur. 3 kişiye 20 olarak düşünüyorum ama roll duruma göre bakarız
Bol şanslarMerhaba dün bikaç arkadaşa göndermiştik ama son kupon yatmıştı. Umarım bugün şans yanımızda olur. 3 kişiye 20 olarak düşünüyorum ama roll duruma göre bakarız
Yolla gelsınYükledim geliyorum