Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Abuzerkömürcü / Kasa 570 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,354
1,766
113
Aga yeter bencede bi adim daha olsa 100 yerine 185 olacak gerek yok bence ucu ucunu 1 sicradik 2 sicradik

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
@Enişte yrk dostumuz 500 unu geri isticek birazdan kasayi gorunce
Vardı öyleleri rol yapıyo 5 kişiye 100 diyorlardı o sıra kasası var arkada başka yerde dedeye bırakıyor bütün parayı kalıyor rol parası sadece 2 kişiye 100 atıp gerekli kişilere ulaştık diyo bi hafta girmiyo bir daha foruma dost neler gördük neler yasak eniştenin şahit oldukları anlatsa 12 dalda oscar alır

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,094
13,279
113
Vardı öyleleri rol yapıyo 5 kişiye 100 diyorlardı o sıra kasası var arkada başka yerde dedeye bırakıyor bütün parayı kalıyor rol parası sadece 2 kişiye 100 atıp gerekli kişilere ulaştık diyo bi hafta girmiyo bir daha foruma dost neler gördük neler yasak eniştenin şahit oldukları anlatsa 12 dalda oscar alır
Dur dost bedavaya anlatma sakin. @Kumbarabet Destek dostumuza satariz hikaye basi 500 freebete

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Ben iki konudada vardım ama hiç saymadım bana bişey düşüyor mu abiler
Banada düşsün diyenler kalp atsın
Bisiktirgit gardaş diyenler kızgın surat
Sen para gelince cekım yapcam dost at bana seriden cekıp göndereyim1-2 kişiye fazla atarız nasiplensin dümeni yapcan site sağlam dicen bir daha ne ölüme ne ölüne oturduğun evi bile değiştircen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...