- 7,354
- 1,766
- 113
Aga yeter bencede bi adim daha olsa 100 yerine 185 olacak gerek yok bence ucu ucunu 1 sicradik 2 sicradik
Vardı öyleleri rol yapıyo 5 kişiye 100 diyorlardı o sıra kasası var arkada başka yerde dedeye bırakıyor bütün parayı kalıyor rol parası sadece 2 kişiye 100 atıp gerekli kişilere ulaştık diyo bi hafta girmiyo bir daha foruma dost neler gördük neler yasak eniştenin şahit oldukları anlatsa 12 dalda oscar alır@Enişte yrk dostumuz 500 unu geri isticek birazdan kasayi gorunce
Bn bilmem kumanda abuzere verilmisOyle bakarsak oo iş cozulmez diger konuda olup suan burda olana atilacak bu
Dur dost bedavaya anlatma sakin. @Kumbarabet Destek dostumuza satariz hikaye basi 500 freebeteVardı öyleleri rol yapıyo 5 kişiye 100 diyorlardı o sıra kasası var arkada başka yerde dedeye bırakıyor bütün parayı kalıyor rol parası sadece 2 kişiye 100 atıp gerekli kişilere ulaştık diyo bi hafta girmiyo bir daha foruma dost neler gördük neler yasak eniştenin şahit oldukları anlatsa 12 dalda oscar alır
Kumbara da dedeci dost dedeyi sevenler gece ölür bunu yalnız bin dedeciler bilirDur dost bedavaya anlatma sakin. @Kumbarabet Destek dostumuza satariz hikaye basi 500 freebete
Savasmi la bu?sen kimsin?bu ara forumdan bayagi kopugum kim kimdir bilmiyorumÇek bari ozaman savaş kimseden ses yok
Sende para var la sana ne dussun awBen iki konudada vardım ama hiç saymadım bana bişey düşüyor mu abiler
Banada düşsün diyenler kalp atsın
Bisiktirgit gardaş diyenler kızgın surat
Değilmiben yeniyim dostSavasmi la bu?sen kimsin?bu ara forumdan bayagi kopugum kim kimdir bilmiyorum
Yav muhabbetini sonra et napalim devam diyen var etme diyen var skcm ama parasinuda rolünude kafam ağrıdı awKumbara da dedeci dost dedeyi sevenler gece ölür bunu yalnız bin dedeciler bilir
Ben seni tanıyom ama söylemem kalsın bende canmsDeğilmiben yeniyim dost
Cogunluk cek dedi broYav muhabbetini sonra et napalim devam diyen var etme diyen var skcm ama parasinuda rolünude kafam ağrıdı aw
Butra geç oldu diyor Sinan’da öyle diyor dostYav muhabbetini sonra et napalim devam diyen var etme diyen var skcm ama parasinuda rolünude kafam ağrıdı aw
AaaaBen seni tanıyom ama söylemem kalsın bende canms
Ahmetmi la yoksa?ahmet ne oldu haberi olan varmiBen seni tanıyom ama söylemem kalsın bende canms
Sen para gelince cekım yapcam dost at bana seriden cekıp göndereyim1-2 kişiye fazla atarız nasiplensin dümeni yapcan site sağlam dicen bir daha ne ölüme ne ölüne oturduğun evi bile değiştircenBen iki konudada vardım ama hiç saymadım bana bişey düşüyor mu abiler
Banada düşsün diyenler kalp atsın
Bisiktirgit gardaş diyenler kızgın surat
Al 1200 e bin dede al ulan 1200 e güzel para verir temiz 200 garantisi varYav muhabbetini sonra et napalim devam diyen var etme diyen var skcm ama parasinuda rolünude kafam ağrıdı aw