- 19,288
- 9,849
- 113
Ben yoktum diğer konuda o yüzden beğenmeye hakkım yok 😄Beğensin şu mesajı diğer konudan burda olanlar bi bilelim kimler var
Ben yoktum diğer konuda o yüzden beğenmeye hakkım yok 😄Beğensin şu mesajı diğer konudan burda olanlar bi bilelim kimler var
Freebet aldık diyom hala prenses al diyon bana kalsa 1000 lik alırım300 e al bakalım bi prenses açıkmış
Valla usenmedim bakdim,dier konuda olanda begenmis olmayanda begenmis.bana boyle sey olsa ben begenemem utanirim yuzum kizarir awkSıkıntı yok abi sahtekarlık yapanı her konuda yakalar naber lan avq sahtekarı derim demediğimiz şey değil
Yapma reis 140 bin beAldım ama sor bakayım para nerede😀
Powerbanka bağlamış nba oyuncu bahsi kuponunu yapmış pusuda şuan yark dost ne rüyasıYrk dostumuz 8. Ruyasinda biz savasin sicmasini bekliyoruz kumar oldurmez süründürür
Sihimi yesin orspu300 e al bakalım bi prenses açıkmış
Bizde sinema olmaz dayı herşey açık ve nettirAnaaa bu dayi 140bin alip 140 tl dagitmak icin 140 sinema ceviren dayı 😁😁😁
JoeQuanqa bu işin piri reisiAsıl beğenilecek yer burasıydı burda 7 kişi var bizimkini 11 kişi beğendi Ekli dosyayı görüntüle 486875
Hep alınanı soruyorsunuz borcu harcı soran yokYapma reis 140 bin be
Aynen ömerim 140 bin aldık 1800 tl dağıtım dedin oda kupon gelirse vallahi güzel sinemaydı 140 bin vurursam yapmayan mr yrk olsunBizde sinema olmaz dayı herşey açık ve nettir
Ya dost yapma işte 10 yıldır kumar oynuyoruz bizde para olunca hareketli şarkılar çalar kafada para bitince slow şarkılar duygusala bağlama şimdi 🤣Hep alınanı soruyorsunuz borcu harcı soran yok
Valla enişte borcum harcım varken dağıtım yapmam.Aynen ömerim 140 bin aldık 1800 tl dağıtım dedin oda kupon gelirse vallahi güzel sinemaydı 140 bin vurursam yapmayan mr yrk olsun
Iginc olan abuzer begenmemis orayi gggggAsıl beğenilecek yer burasıydı burda 7 kişi var bizimkini 11 kişi beğendi Ekli dosyayı görüntüle 486875
Bir gün olsun al dost borcun vardır güle güle harca demek yokkkkkkYa dost yapma işte 10 yıldır kumar oynuyoruz bizde para olunca hareketli şarkılar çalar kafada para bitince slow şarkılar duygusala bağlama şimdi 🤣
Öyle ömerim burda sor bakalım borcu bırak donu olan kaç kişi var 2 tane don getir 2400 bütün parayı sana attıracamValla enişte borcum harcım varken dağıtım yapmam.
Kuponu yaparım kişi sayısını arttırır gelirse dağıtırım.
Herkesin olayı farklı