- 7
- 0
- 1
Ts
Bende 250 de bıraktım bakiyeyi yatırım yapacak para yok jdjekwksk zaten herkes de yatırım yapmak konusunda şüpheliBen kesinlikle bu site güven vermediğini düşünüyorum
Burada bile Multi üyelik ismi alan sen sitede neler yaparsın Allah bilirBende 250 de bıraktım bakiyeyi yatırım yapacak para yok jdjekwksk zaten herkes de yatırım yapmak konusunda şüpheli
Multi üyelik ayahah dua et beşiktaşlısınBurada bile Multi üyelik ismi alan sen sitede neler yaparsın Allah bilir
Ona hep dua ediyorum zatenMulti üyelik ayahah dua et beşiktaşlısın
Düşünsene FenerbahçelisinOna hep dua ediyorum zaten
Ayyyyyy ÇıldırırımDüşünsene Fenerbahçelisin
Geldi mi cekimHavadan gelen bi para vardı yatırdım çevirdim talep verdim bekliyorum bakalım nolcak 😁
Evet geldi 10 dakika sonra civarıGeldi mi cekim
Lan dingo diyen o agzini kana bularimda iste sanal nalet olsun bak simdi herkezin düşüncesini karıştırmayin bu siteden 3 kisinin adina ayri ayri cekim yaptim isterseniz inanin ister inanmayin sizin gibi salaklar anca mal mal düşüncelere girip 250 tlm giderin havasındasiniz o zaman ne diye her yerde mal mal konusuosunuz beyin ozurluler allahim beyin verir özürlü verir oda böyle dingolara denk gelir beynini siktigimin özürlüsuUlan dingo sen veya birkaç kişi bu neyi değiştirir 10 kişiye gönderir geri kalan 90 kişi mağdur olur bu sistem böyle çalışır havuz sistemi var ortada 20 kişi yatırım yaptığı İÇİN alıyorsun o paranı
Sende gerizekali arkadas ustteki garanti bildirimini goruyormusun hesabiniza para geldi bildirimi hatta özürlü özürlü dolanionuz yazik yemin ederim toz pembe hayati duzup oynuyorsunuzSite adamı olduğunu çaktırma inanıp yatıran olur 250 yatirsam rulette 100de100 700 cekerim