İnsan varmı derken ya bu ne aptalca soru forum sayfasindaacikcezaevi acikmi kapalimi insan varmi acil
Bu nasıl soru dost 😂acikcezaevi acikmi kapalimi insan varmi acil
Açık cezaevi devlet dairesi gibi düşün.acikcezaevi acikmi kapalimi insan varmi acil
acik mi kapali mi derken?acikcezaevi acikmi kapalimi insan varmi acil
Apaçık kardeşimacikcezaevi acikmi kapalimi insan varmi acil
Adı üstünde açıkcezaevi yazıyor ne alakaacikcezaevi acikmi kapalimi insan varmi acil
Açık cezaevi demek kapaliya göre daha rahat olduğun, bazı imkanlara ulaşabildigin yer demek. Orada belli işlere katılım sağlayarak para kazanabileceğin bir sisteme dahil olabilirsin. Kapalı ceza evi ise bazı saatler haricinde yatak bölümünde bulunduğun cezanı yattığin yer. Maltaya belli saatlerde çıktığın günde 3 yada4 kez sayım yapılan sistem. Açık cezaevinde bazen izinle dışarı dahi çıkarsın ama kapalida gökyüzünü belli saatlerde görürsün. Sana ne lazım neden soruyorsun?acikcezaevi acikmi kapalimi insan varmi acil
Neyden girdin kardes Allah kurtarsınbugun ceza aldim onaylandi ama bugun bana ordakiler dedi sabah 8 de girip aksam 5 te cikcan dediler o yuzden yani uzatilmis 31 temmuz 2023 e kadar
Bu covid dalgası yüzünden alınan karar. Geçmişte ceza yatıyor olduğunda karar çıkanlar şu an ev izinindeler.bugun ceza aldim onaylandi ama bugun bana ordakiler dedi sabah 8 de girip aksam 5 te cikcan dediler o yuzden yani uzatilmis 31 temmuz 2023 e kadar
Açık cezaevi tabikide açık sen neyi soruyon dostacikcezaevi acikmi kapalimi insan varmi acil
Allah kurtarsın biran önce kardeş inşallahbugun ceza aldim onaylandi ama bugun bana ordakiler dedi sabah 8 de girip aksam 5 te cikcan dediler o yuzden yani uzatilmis 31 temmuz 2023 e kadar
pazartesi teslim olucam ama covid yuzunden sabah 8 de gitcem aksam 5 te cikcam oyle yaniBu covid dalgası yüzünden alınan karar. Geçmişte ceza yatıyor olduğunda karar çıkanlar şu an ev izinindeler.
Aksam 5 nealaka dostum kaydını yaptırıyon ıkı uc foto cekıyorlar ondan sonra müdür bey veya savcıya imzalatıyorlar izin kagıdını alıyorsun cıkıyorsun max 1.1.5 saatbugun ceza aldim onaylandi ama bugun bana ordakiler dedi sabah 8 de girip aksam 5 te cikcan dediler o yuzden yani uzatilmis 31 temmuz 2023 e kadar
Geçmiş olsun kardeşim neyden ceza aldınacikcezaevi acikmi kapalimi insan varmi acil
kiz davasi yuzunden 1 sene 15 gunGeçmiş olsun kardeşim neyden ceza aldın
Zor durum zaten dost önemi yok ne olduğununGeçmiş olsun kardeşim neyden ceza aldın