- 41,524
- 44,897
- 113
Dostum sabah 8 nealaka kım dedi sana yukarıda yazdım sanaya sormak istedigim su covid nedeniyle ertelendi simdi ben sabah 8 de gidip aksam 5 te cikabilcekmiyim izin icin yani sordugum bu
Dostum sabah 8 nealaka kım dedi sana yukarıda yazdım sanaya sormak istedigim su covid nedeniyle ertelendi simdi ben sabah 8 de gidip aksam 5 te cikabilcekmiyim izin icin yani sordugum bu
Vala bizim burda iki tane mahalle çocuğu uyuşturucudan iceri girdiler 8 sene yediler bu kovidden dolayı saldılar dışarı 1 senedir disardalar dost pandemi sayesinde ceza yatmaktan kurtulan çok oldu sana geçmiş olsun dost neyden ceza aldinpazartesi teslim olucam ama covid yuzunden sabah 8 de gitcem aksam 5 te cikcam oyle yani
bana savcinin katibi sabah 8de orda ol dedi aksama 5 te saliyolar dediAksam 5 nealaka dostum kaydını yaptırıyon ıkı uc foto cekıyorlar ondan sonra müdür bey veya savcıya imzalatıyorlar izin kagıdını alıyorsun cıkıyorsun max 1.1.5 saat
Sen sabah 8 de git 10.30 kadar salarlar izin kagıdıylabana savcinin katibi sabah 8de orda ol dedi aksama 5 te saliyolar dedi
Helal dost adalet bu ısteVala bizim burda iki tane mahalle çocuğu uyuşturucudan iceri girdiler 8 sene yediler bu kovidden dolayı saldılar dışarı 1 senedir disardalar dost pandemi sayesinde ceza yatmaktan kurtulan çok oldu sana geçmiş olsun dost neyden ceza aldin
Kız davası derken hakaret şiddet tehdit taciz tecavüz duruma göre değişir nedir ?kiz davasi yuzunden 1 sene 15 gun
Dostum bu senın sordugun cok ayıp birşey sanane adamın cezasındanKız davası derken hakaret şiddet tehdit taciz tecavüz duruma göre değişir nedir ?
Onun dışında kaç kişi var dost disarda olan adamların yaptıkları yanına kâr işteHelal dost adalet bu ıste
yok yok acik cezaeviSen sabah 8 de git 10.30 kadar salarlar izin kagıdıyla
Kız olayı demıssın tekerur mekurur yoktur inş kapalıda olabilir
Ağzın dert görmesin kardeşim biraz halden anlayın ayıptır taDostum bu senın sordugun cok ayıp birşey sanane adamın cezasından
Sicil affı cıkarıcaklar dost bu hareketler onu gosterıyoOnun dışında kaç kişi var dost disarda olan adamların yaptıkları yanına kâr işte
Yok be dost oy sinemasıSicil affı cıkarıcaklar dost bu hareketler onu gosterıyo
Sence tecavüz olma ihtimali varmı sabah 8 akşam5Kız davası derken hakaret şiddet tehdit taciz tecavüz duruma göre değişir nedir ?
Valla dost bunu birde içerde soylesinde bak nasıl cevaplar alır gorurAğzın dert görmesin kardeşim biraz halden anlayın ayıptır ta
Sicil affı cıkarırsa daha cok oy alır dostYok be dost oy sineması
Harbi lan sağlam boş yaptık sorduğum soruya bak mk harbi kafam yerinde değil özür dilerimDostum bu senın sordugun cok ayıp birşey sanane adamın cezasından