- 1,491
- 675
- 113
İçme şu pisliğibugun ceza aldim onaylandi ama bugun bana ordakiler dedi sabah 8 de girip aksam 5 te cikcan dediler o yuzden yani uzatilmis 31 temmuz 2023 e kadar
İçme şu pisliğibugun ceza aldim onaylandi ama bugun bana ordakiler dedi sabah 8 de girip aksam 5 te cikcan dediler o yuzden yani uzatilmis 31 temmuz 2023 e kadar
Adam gelip konu açıyor ceza aldım diye sormak da herkesin en doğal hakkı bence. Yüksek ihtimalle kişi huzur bozma, hakaret veya cinsel tacizden girmiştir zaten yoksa açığa almazlar.Dostum bu senın sordugun cok ayıp birşey sanane adamın cezasından
yiğidim kapalıdan şartlı tahliye alıp çıktı ayrıntılılı bilgi saplamış 👊🏼🤩Para cezasi aldiysan eger adliyede filan calistirirlar. 8 den 5 e olayi o. Ama hic bir ceza evine 8 de girip 5 te cikamazsin. Otel degil hacim orasi.
Adliyede calismak icinde ceza evinde yatarsin acik ceza evinde. 8 / 5 diyince o yüzden aciklama geregi duydum
Kanka 8/5 diyor memuriyet gibi bence gayet yatilir gibi duruyoryiğidim kapalıdan şartlı tahliye alıp çıktı ayrıntılılı bilgi saplamış 👊🏼🤩
ağa şakası olmaz ama ekmek elden, su gölden maaşında var güzel ya 🤩Kanka 8/5 diyor memuriyet gibi bence gayet yatilir gibi duruyor
Sigorta yoksa yatılmaz bence. Akbil?ağa şakası olmaz ama ekmek elden, su gölden maaşında var güzel ya 🤩
akbili n'apacan yiğidim konaklama sabit zaten 👊🏼😂Sigorta yoksa yatılmaz bence. Akbil?