- 78,998
- 73,109
- 21,113
ilk senenin günahı olmaz yeni yeni başlıyoruz bu yaz 10 15 kişi gidecek takımdan
abi oyuncular yetenekli değil istediği kadar paran olsun oynamıyorlarsa napcazUefa kararlarina gore bole bise yok yalan haber..kulupler teftid edilio kimse cebinden para falan hibe edemio kulube ..allah askina ole bise olsa fener bu halde mi olur nasil bi mantik ya
Tamam bende sana ertancık diyeyim istediğin yorumu yaptamam admin bundan sonra senin hoşuna ne gidecekse öyle yorum yaparım bir kısıtlama var galiba forumda yaptığında saygısızlık
Bize Pensilvanya dan para gelmiyor ne yazık ki kırbaç , tekke , şeriat sizin ilgi alanınızOynamiyorsa vuracaklar kırbacı. Ali koç için zengin , oyunculara vuracak kırbacı diyolardı
Bizede gelmiyo fransız kulübüyüz biz.Bize Pensilvanya dan para gelmiyor ne yazık ki kırbaç , tekke , şeriat sizin ilgi alanınız
Sizin ne b*k olduğunuz belli değil ucu açıkBizede gelmiyo fransız kulübüyüz biz.
@dusting34 dikkat ediyorum her şeye muhalefet oluosun he geninde var bu galiba illa biri bişe söylediğinde tersini savunucan12 oyuncu 1 teknik direktör 1 sportif direktör 1 başkan gidecek heralde @Başkan
Evet kulüp olarak ekmeğimizin peşindeyizSizin ne b*k olduğunuz belli değil ucu açık
@dusting34 dikkat ediyorum her şeye muhalefet oluosun he geninde var bu galiba illa biri bişe söylediğinde tersini savunucan
puhahhaha ekmek @dusting34 dedik sana çukuru bu kadar izleme diyeEvet kulüp olarak ekmeğimizin peşindeyiz
ben Anadolu Efes i tutuyorum bu sene eurolig de yenecek Fener i kupayı da alacak diyorumValla fener bizim kulubümüz avrupada kazansın. Ama ülke sınırları icinde kaybetsin
+1ben Anadolu Efes i tutuyorum bu sene eurolig de yenecek Fener i kupayı da alacak diyorum
daha neler efes te iyide fener bambaska seviyedeben Anadolu Efes i tutuyorum bu sene eurolig de yenecek Fener i kupayı da alacak diyorum
Boş konuşuyorsun derken tam da bu tip yorumlarından bahsediyorum işte dalya yaptın. Atıp tutmaktansa www.kap.org.tr ye girersin bakın yokmuş böyle birşey dersin.Uefa kararlarina gore bole bise yok yalan haber..kulupler teftid edilio kimse cebinden para falan hibe edemio kulube ..allah askina ole bise olsa fener bu halde mi olur nasil bi mantik ya
Yav he he ne diim ben sana inan dur bunlara..forumdada baslat yardim kampanyasi paparada toplarsin ali koc a atarsin..Boş konuşuyorsun derken tam da bu tip yorumlarından bahsediyorum işte dalya yaptın. Atıp tutmaktansa www.kap.org.tr ye girersin bakın yokmuş böyle birşey dersin.
Bilmiyorum hayatında hiç bilanço okudun mu ama ben yardımcı olmaya çalışayım. İMKB 100 Endeksi içinde ki şirketlerde yönetim kurulunda olan kişiler şirkete maddi yardım yaparak Öz Sermayesine işlete bilir aynen Abdülrahim Albayrak'ın Gs Sportif A.Ş ye yaptığı gibi. Fenerbahçe ye gelirsek bir önceki mali dönemden sonra 50.000.000₺ Ali Koç , 20.000.000₺ Hakan Bilal Kutlualp tarafından şirkete nakit , nakit benzeri ( hisse , bono , vs ) girişi olmuş ve Ödenmiş Sermayesi 70.000.000₺ arttırılmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 27415 Ekli dosyayı görüntüle 27416 Ekli dosyayı görüntüle 27417
Kardeş iyi misin kap dan bakıp konuşuyorum. Chatte 10₺ için ağlayan sensin Fener'e değil sana toplayalım yardım istersenYav he he ne diim ben sana inan dur bunlara..forumdada baslat yardim kampanyasi paparada toplarsin ali koc a atarsin..