Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Acun'dan Dev Yardım Hazırlığı

Kapudane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
571
45
28
O zamab fb bu halde oluu be ne diosun sen ya koc lar turkiyeden elini ceksin tyrk ekonomisi coker...cagil cuheyla konusmayin akli selim olun hayat girusunuz tecrubeniz zayif..ali koc istese fb bu durumdan 1 gecede cikarir sizin mantiginiza gore ama bu mumkun degil uefa buna musadeetmio...birak kap kubu bonoyu hisseyi o konulara girersek cikamazssinnisinn icinden ..aklin bulanir...neyse ..sen iyimi dedigimi yap firumda kazananlardan paprar al ali koca at ...acuna da sole;))

Kapudane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
571
45
28
Kardeş iyi misin kap dan bakıp konuşuyorum. Chatte 10₺ için ağlayan sensin Fener'e değil sana toplayalım yardım istersen
Bel alti vurma bu bir sikisinca..sana yakiosa da vur...ben kimseden 10 tl icin aglamadim chatta yalanda konusma bu 2 ..sana yakiosa buna da eyvallah...aklini alirim benle asik atma

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
O zamab fb bu halde oluu be ne diosun sen ya koc lar turkiyeden elini ceksin tyrk ekonomisi coker...cagil cuheyla konusmayin akli selim olun hayat girusunuz tecrubeniz zayif..ali koc istese fb bu durumdan 1 gecede cikarir sizin mantiginiza gore ama bu mumkun degil uefa buna musadeetmio...birak kap kubu bonoyu hisseyi o konulara girersek cikamazssinnisinn icinden ..aklin bulanir...neyse ..sen iyimi dedigimi yap firumda kazananlardan paprar al ali koca at ...acuna da sole;))
La senin yaşın ne tecrüben ne ekonomi bilgin ne ? Anca boş boş çıkarım yap ortada bir dayanağın yok. Sana adres veriyorum gir bak diye girip bakmaktan acizsin gelmişsin burda millete ekonomi dersi veriyorsun.

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
Almisim bile baksana bel alti calision;)
Benle asik atma blues...

Mantikli ol bu arada 36 yasindyum..ama tecrubwem i hic sorma uzar konu...

Ali koc baskan fener sampiyon...
Haklisn
Kardeş konuşalım sana Adam gibi anlatıyorum aklımı almakla tehdit ediyorsun :) anca bakkaldan ekmek alırsın. Tecrüben neymiş çok merak ettim 15 yıldır finansın içinde biri olarak anlatsana :)

Kapudane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
571
45
28
Kardeş konuşalım sana Adam gibi anlatıyorum aklımı almakla tehdit ediyorsun :) anca bakkaldan ekmek alırsın. Tecrüben neymiş çok merak ettim 15 yıldır finansın içinde biri olarak anlatsana :)
Bak kardes.. ali koc oz hemserimdir anadoluhisarindan..rahmetli mustafa koc babanemin elinde buyumus..her haftasonu gelir esnafi turlar ali koc..bana bos yapma ...
Cok da severiz ali kocu 10 numara adam ..ama konu o degil..senin dedigin gibi olsa fener 1 gecede de degil 1 saatte cikar o mali krizden ama bu mumkun degil bunu anla yada anlama urasamicam senle...
Haklison diyip bitiriorum burda konusmayi..kirdiysam kusurama bakma

Kapudane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
571
45
28
Koclar turkiyeden cekse elini turkiye ekonomisi batar bunla bi baglanti kur basitiden anlatim

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Bu tür kampanyalara takimlara olan dusuncelerinizle yaklasmayin arkadaslar bu Gs-Ts-Bjk veya herhangi bi takimizda olabilirdi .
Kimse destek cikmasalar iyi mi olacakti avrupaya gidemeyecektik finansal acidan zor gunler yasanacakti kisacasi kaybeden TURKİYE olacakti ou zihniyetle yaklasin ve yorum yapin

whitepk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
668
81
28
Sadece Turkiye degil çoğu Orta Dogu ulkeleri ile Avrupanin bazi bolgelerinde ticari alanda yaptirimlariyla bilinen taninan guven duyulan isimdir Koç

whitepk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
668
81
28
Fener Ol kampanyasi parasızlık fln degildir :)

mes10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
375
77
28
Asgari ücret alan adamlar milyon eurolar kazanan adamlara yardım ediyor :) kulüp ismi vermiyorum ts fb gs bjk kim yaparsa yapsin bu tür kampanyaları desteklemiyorum. Çok paranız var ise aç doyurun sevaba girin :) bunların gözü aç karnı değil.

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Asgari ücret alan adamlar milyon eurolar kazanan adamlara yardım ediyor :) kulüp ismi vermiyorum ts fb gs bjk kim yaparsa yapsin bu tür kampanyaları desteklemiyorum. Çok paranız var ise aç doyurun sevaba girin :) bunların gözü aç karnı değil.
Bu yoruma yakilir

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,675
23,778
113
Sen 15-20 tane 300-500 bin dolar etmicek oyunculara 3-4-5 milyon euro verırsen bide bunlara bi okadarda bonservis verirsen eee zaten batarsınki sampiyonlar ligine gitmedigin surece böle paralar harcayamazsın sonra bileklikte satarsın,hesapta acıp taraftarına ne werirsen abide dersin, türkiyede 1-2 topcu dısında yabancı türk futbolcular 1 milyon euro etmez, maksimum ederleri 250-300 bin euro :) dur benim gözümde,üzülüyorum çöpe giden onca paralara

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,675
23,778
113
Hee ınsan sunu solemedende edemiyo her futbolcu yuzde 25 alacagını silsin madem , madem bir sürü zengın fb li feneri cok sewen patronlar var versin 1 er milyon dolar , o topladıgınız paralarla ücretsiz aşewleri ne bilim fakire fukaraya yardım edılebilecek bişiler yapılır, ben kendi takımımda olsa vermem şiddetle karsı cıkıoorum, kusura bakma vermiceksin abi slimani okuzune 5 milyon euro ayew çöpüne 5 milyon euro freye 3-4 vermiceksin ya say say bitmio yazık gunah su paralara haksızmıyım ama insan sinirleniyo paralarımız kımlere nasıl gidio

whitepk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
668
81
28
Transfer zararlarina dönük bir kampanya degil bunu iyi anlamak gerekiyor

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,126
4,226
113
Fenerbahçe tv8 de yemekteyize katilacakmïş haftanın birincisi olup 10bin tl kazanacakmış acunun büyük planını buymuş :)