- 3,124
- 2,222
- 113
O kadar arşa çıkmış ki kaçmak için ugrasmiyorlar artık nasıl olsa 3 5 ay sonra serbestiz diyeYeterince çalarsan kaçmak için paran olur bunu unutma
Ne kalktıKalktı
neye kalkıyo dişi yok burada kalkmasın..asgasgaKalktı
Bize müsade .Kalktı
Onların çıkacağı baştan belliydi göz boyamak için içeri aldılar gül gibi baktılar geri saldılar böyle adaletin40-60 Yıl İle Yargılanan Polat Çifti Serbest Bırakıldı
Kumar Oynadı Diye 30 Bin TL ceza yazarlar
Ben Kuryeyim Vergi Ödemesem Ya Hapse Atarlar Yada 10 Kat Faiz Olarak Geri Alırlar
Dedikleri Gibi Sanırsam Adalet Zenginin Temeli
Ekli dosyayı görüntüle 612964
Ajquusus biz fakiriz valla mübbete bağlarlar gofret çalarsakBu sonuçtan yola çıkarsak küçük soygunlar yapmayın kuyumcu patlatmayin bizzat devleti dolandirin
Cetem der bana patronAcaba bunlar hangi siteyi yönetiyordu belki çıkmasının şerefine bonus dağıtırlar 🤣
Kaçakçılık yapcan ama sağlam olcak trde üretilen devletin koruması altında olan bişey bulup dışarda ucuza üretcen buraya sokup ucuza satcan uffffff devlet seni yakalicak ne kazandın 3 milyon dolar tamam kanka %20 bizim %20 hazineye %20 masraflar kalanı senin teşekkürler bol şansAjquusus biz fakiriz valla mübbete bağlarlar gofret çalarsak
Engin bu gece Bi 5 kilo zayıflarCetem der bana patron
cinsel istismar,zorla alıkoyma vs. ne ararsan var onun dava dosyasında dünyanın en iyi avukatları bile kurtaramaz çok fazla sayıda dava varBunlara şaşırmadım da şöyle bir sistemin olduğu yerde adnan oktar nasıl başardı da 8 bin 658 yıl ceza aldı acaba ? Sabah haberi duyduğumdan beri düşünüyorum...