- 59,486
- 26,718
- 113
Küçüğünden içsin yeter o ona 30 o 1 avuçta çekirdek alır 20ye tamam o işKutu kola ile çekirdek 50 den fazla
Küçüğünden içsin yeter o ona 30 o 1 avuçta çekirdek alır 20ye tamam o işKutu kola ile çekirdek 50 den fazla
Gahrolsun Bağzı şeyler haklısın enişteValla ne diyeyim ekocum kumara gerek yok böyle kazançlar için ondan diyorum streste oluyon kaybedince görüyorum la bırak sokayım 500 tl ye
Yok para olmadı mı o da kıymetli de kumar oynamak için çok küçük paralar la 300 tl den aşağı bi öğün yemek yok Allah kahretsin böyle düzeni
Senelik dedigin %0.1 veriyor heralde ekoSenelik Kayıp Bonusu İle Yaptım Gupon
Çekirdeği açık alacak enişte paket pahalı bol şans hayırlı sahurlarAt bakalım bi 50 de kola cekırdek yapalım 50 yetmiyo ki kola 35 cekırdek 25 60 at bakalım Abuzer seri ol
Hea açık çekirdek alicak şu isitilandanKüçüğünden içsin yeter o ona 30 o 1 avuçta çekirdek alır 20ye tamam o iş
100 sallada 3 paket adıyaman tütünü ileInsanı hasta eder gara yeğen bu paralar şu kupona 200 300 atsan neyse de 50ye git kola çekirdek yap aw
300-500 le slota girme eko kazanamazsınGahrolsun Bağzı şeyler haklısın enişte
El mahkum olunca enişte qelir qideri karsılamazsa mecbur kalıyoruz
Onu da enayi qibi qidip slota basıyok 😣
Eğer öyleyse kayıp 55 kSenelik dedigin %0.1 veriyor heralde eko
Külahta mı AbuzerÇekirdeği açık alacak enişte paket pahalı bol şans hayırlı sahurlar
Teşekkürler😍Senelik kayıp bonus ... vay amk ilk defa görüyorum
Hadi şansın bol olsun
3 paket tütün ediyomu la at bokudur o yanlışın vardir100 sallada 3 paket adıyaman tütünü ile
Kola alıyım
Teşekkürler Kardo😍Bol sans ekoo
Bu kişiye özel mail attılar🤣Senelik dedigin %0.1 veriyor heralde eko
Cebine koyacak enişte külaha para yazarKülahta mı Abuzer
Gülme krizi tuttu uykumu kaçırdın Abuzer3 paket tütün ediyomu la at bokudur o yanlışın vardir
Maalesef ole enişte kendimi yenemiom bazen 🙄300-500 le slota girme eko kazanamazsın
Dayıcım selam kola cekırdek yapıcaz iznin varsa yapar mıydınız askerdeDokunmak Eko ya oda böyle mutlu oluyor