- 31,888
- 13,783
- 113
İnzibatla iletişime qecip ipden Bulup alsınlar onu enişte😀@Abuzerkömürcü daha kaçak baklım forumdan alacaklar onu yakındır
İnzibatla iletişime qecip ipden Bulup alsınlar onu enişte😀@Abuzerkömürcü daha kaçak baklım forumdan alacaklar onu yakındır
Ben gece devriye silahlıktım az çok alışığız yakalamaya alırım bu sabah onu yataktan donsuz ytıyorsa çağırırım seni deİnzibatla iletişime qecip ipden aldıralım onu enişte😀
Yalan enişte 94 fln değil.inanma yaşını büyük gösteriyo@Abuzerkömürcü daha kaçak baklım forumdan alacaklar onu yakındır
Anladım Abuzer 60 çekirdek kola dedik gelen giden yok halaYalan enişte 94 fln değil.inanma yaşını büyük gösteriyo
2000e bilmem kaçtı enişte çok yollar geçti hatirlamiyom
Amm qibi kırbacımla birlikte hazır kıta anonsunuzu Bekliyorum😀Ben gece devriye silahlıktım az çok alışığız yakalamaya alırım bu sabah onu yataktan donsuz ytıyorsa çağırırım seni de
UzaLakers macı ıyı secmısın
Sarı reco atar enişte eli boldurAnladım Abuzer 60 çekirdek kola dedik gelen giden yok hala
Terhiş belqem ile kırbacımı atarmYalan enişte 94 fln değil.inanma yaşını büyük gösteriyo
2000e bilmem kaçtı enişte çok yollar geçti hatirlamiyom
Saqol Sarı Profilim handi 6.5 ypr lakers abanLakers macı ıyı secmısın
Eli bol da cep delik ne zaman elini cebıne atsa tsklar gelıyoSarı reco atar enişte eli boldur
Tahrişmi olmuş eko anlamadım az oynaşTerhiş belqem ile kırbacımı atarm
Yeni yaqladm
Terhis ula asker kacaqı adam ne anlarTahrişmi olmuş eko anlamadım az oynaş
Ucu ucuna alır yada verır fark o kadar olmazSaqol Sarı Profilim handi 6.5 ypr lakers aban
Sen bana quven sarı profilim herkeseUcu ucuna alır yada verır fark o kadar olmaz
Pantolonun astarını yırtmıştır kesinEli bol da cep delik ne zaman elini cebıne atsa tsklar gelıyo
Helal ekocum gözünle görsen bu kadar emin olmazsınPantolonun astarını yırtmıştır kesin