- 31,888
- 13,783
- 113
Ulan konuda macı takip eden yoktu 🙄🤣
Büyük hissettin qaliba neyse dmmiz acık @Lugoj dostumuza orada iştişare yprız biz,bbb muroLan ne adamin pusudayim hissettim
Dm açık değil lugojBüyük hissettin qaliba neyse dmmiz acık @Lugoj dostumuza orada iştişare yprız biz,bbb muro
Muro da ekleyinBüyük hissettin qaliba neyse dmmiz acık @Lugoj dostumuza orada iştişare yprız biz,bbb muro
Bnm dm ona acık suanda sana deil zaten🤣🤣Dm açık değil lugoj
Yoh kardesm zarara soktu bizi bi tonMuro da ekleyin
😂😂😂 Demo olmasa öder@Aekrem lan olum ne oluyor lan ödermi eko kasa 5.5m oldu çıldırmak uzereyim delirrcem Ekli dosyayı görüntüle 515482
Oqlım kafayımo bozdurcan bana@Aekrem lan olum ne oluyor lan ödermi eko kasa 5.5m oldu çıldırmak uzereyim delirrcem Ekli dosyayı görüntüle 515482
Demo laOqlım kafayımo bozdurcan bana
Ulan demo 1milyona sabitler ilke bak biDemo la
Konusunu yeni açtım çıtır çıtır öder mi@Aekrem lan olum ne oluyor lan ödermi eko kasa 5.5m oldu çıldırmak uzereyim delirrcem Ekli dosyayı görüntüle 515482
480 liradan çeviren adam da iPhone olur ekoUlan demo 1milyona sabitler ilke bak bi
He he yedik bizdeDemo modu la sakin olun 🤣🤣🤣🤣
Benim ödeme gelir mi gelirse roll açtırırız herkeseHe he yedik bizde
Öde borcunu dm atarm bak saqdsn soldsn
Enişte qavur qibi vurdu uefa maclarına480 liradan çeviren adam da iPhone olur eko
Kardo qelir nie qelmesn 4.59 sn de hesabındaBenim ödeme gelir mi gelirse roll açtırırız herkese