- 31,888
- 13,783
- 113
Vur kırbacı keske 5.5 m cekeydik diyeceqimizeVir vir etme senin icin birmilyonikuyuzbine spin aliyorum Ekli dosyayı görüntüle 515484
Vur kırbacı keske 5.5 m cekeydik diyeceqimizeVir vir etme senin icin birmilyonikuyuzbine spin aliyorum Ekli dosyayı görüntüle 515484
Sana bişi söyliyimi harbi diyorum demo modunda hangi oyunu oynarsam oyniyim kasa milyon oluyor sonra bi gaza geliyorum 5 atiyorum ebemi seviyorlar 🤣Vur kırbacı keske 5.5 m cekeydik diyeceqimize
Yav kardesm 8 senedir uykusuz kaldm senin yüzüne bu bana revaamı smdi?Sana bişi söyliyimi harbi diyorum demo modunda hangi oyunu oynarsam oyniyim kasa milyon oluyor sonra bi gaza geliyorum 5 atiyorum ebemi seviyorlar 🤣
Dm bekleniyo100k yı 13 milyon yaptik bizim kumarimiz burda biter bu alemden bir lugoj geçti dersiniz artik milyonerim aliminyum 🤜Ekli dosyayı görüntüle 515487
Demo modu dene miro hayali bile güzel aliminyum gibi kafa yapiyor 🤣Dm bekleniyo
Pradan bana bi millonluk cek karala100k yı 13 milyon yaptik bizim kumarimiz burda biter bu alemden bir lugoj geçti dersiniz artik milyonerim aliminyum 🤜Ekli dosyayı görüntüle 515487