- 521
- 140
- 43
Tebrikler kazancin daim olsun
Tebrikler kazancin daim olsun
Vallamı ya@AHMET4102 dost bu en son gece yaptığın etkinlikte papara no ları geç atan son 3 kişinin paralarını yollamadı Furk67 haberin olsun muhtemelen basıp kaybetti ama paparamda sorun var diye yalan atiyor
Bende geç gördüm, öyle kaldı nop ziyade olsun.@AHMET4102 dost bu en son gece yaptığın etkinlikte papara no ları geç atan son 3 kişinin paralarını yollamadı Furk67 haberin olsun muhtemelen basıp kaybetti ama paparamda sorun var diye yalan atiyor
Merhaba Erasmus beyBense anlamiyorun bazen. Etkinlik oluyo papara vrya baska hesap nolar 15 daat sonra atiliyo
Aynen kardeşVallamı ya
Begenıp uyuyolar ondan hepBense anlamiyorun bazen. Etkinlik oluyo papara vrya baska hesap nolar 15 daat sonra atiliyo
Aynen defoldu gitti , ben banlanmasını rica ediyorum bu adamın bu ve bunun gibileri forumdan uzaklaştırmak gerek diye düşünüyorum @Başkan @Shellac@AHMET4102 dost bu en son gece yaptığın etkinlikte papara no ları geç atan son 3 kişinin paralarını yollamadı Furk67 haberin olsun muhtemelen basıp kaybetti ama paparamda sorun var diye yalan atiyor
@Krmbcklii bu hala yollamadı dımı
Merhabalar efendim. Sizi kıza bir züre bekleteceğimMerhaba Erasmus bey
o da yollamadı paranın miktarı önemli değil insanlarla dalga geçmek şerefsizliktir@Krmbcklii bu hala yollamadı dımı
O zaten konunun elebaşı ama kendi parasıydı , @Furk67 denen şerefsiz ahmet para gönderiyor millete gönder diye bide fazla fazla gönderiyor adam hepsini yiyor millete yalan sıkıyor bu daha büüyük şerefsizlikKonu kolpalara gelmiş gene o zaman ganilost dost yakışır bu konuyu ek olarak 😂😂😂
Öyle yaptıysa değil yaptı kardeşim yalan söylemiyoruzöyle yaptıysa ayıp etmiş baya ahmet bide fazla fazla atıyorum sana üstü senindir dedi valla ayıp
kendi düşen ağlamaz 70 bini batırıp burada milletten para istemen kendi adına utanç verici olmalı bu illeti derhal bırak bir dost tavsiyesi bırakamıyorsan iddaa oynamak için asla bir başkasından borç isteme kardeşim..Evdende kovulduk sigaram yoktu eski kız arkadaşıma sığındım ne hale düştüm be hayat işte