- 1,460
- 613
- 113
Busefer boşar kesin beni
dayı karaktersızlık yapmış cekılışe katılırsın kazanırsın kaybedersin ama başka birinin umuduyla oynayamazzın.Öyle yaptıysa değil yaptı kardeşim yalan söylemiyoruz
Kardeşim kendi düşen ağlamaz benimkide o hesab neyapacam bilmiyorumkendi düşen ağlamaz 70 bini batırıp burada milletten para istemen kendi adına utanç verici olmalı bu illeti derhal bırak bir dost tavsiyesi bırakamıyorsan iddaa oynamak için asla bir başkasından borç isteme kardeşim..
özelden ilgileniyorum duruma göre gereken yapılacaktırgereken yapılır eğer kolpa yaptıysa uzaklaştırma yetmez bu tür kullanıcıların sınırsız banlanması gerek @Shellac
Kes kararı hakim bey .özelden ilgileniyorum duruma göre gereken yapılacaktır
Sen akıl hastasıssın dayanamıom seni engelleyim görmiim ben yazdıklarını ağır sövcem yoksa kaypakmısın kolpamasn 5 yaşında çocukmsn nysKardeşim kendi düşen ağlamaz benimkide o hesab neyapacam bilmiyorum
Aga özrün günahından büyük eş dost yokmu gitsene onların yanına arabam var dıyordun arabamda kalırım evlıyken eski sevgılımde kalmam günahkarız okey de evli barklı adam eski sevgılınede karına da yazık vallaEvdende kovulduk sigaram yoktu eski kız arkadaşıma sığındım ne hale düştüm be hayat işte
Sen olsan seni boşamaz mıydın?Busefer boşar kesin beni
Şu adama cvp bile vermeyin yaSen olsan seni boşamaz mıydın?
Bende ağır konuşacam sana giren çıkan ne kardeş senin paranımı kaybettim yada sana zararmı verdim benim derdim senimi gerdi madem sevmiyorsun muhatap olma yorumlarıma ben seni aşağıladımmı? Çok pis kırarım seni uzaSen akıl hastasıssın dayanamıom seni engelleyim görmiim ben yazdıklarını ağır sövcem yoksa kaypakmısın kolpamasn 5 yaşında çocukmsn nys
Cekılıste cıkıp yollanmama olayı dostMevzu ne biri anlatabilirmi rica etsem
Eğer öyle bir durum varsa da ss atsın bişey yapsın ispatlamasi lazım paparamda sorun var diyerek kaybolmak olmazözelden ilgileniyorum duruma göre gereken yapılacaktır
çocuk varmı?Busefer boşar kesin beni
Yollamayan kim .kac kisiye yollamamisCekılıste cıkıp yollanmama olayı dost
Var kardeşimçocuk varmı?
sana atmadı mı o aksam ben Emreye attım dediAynen bende çıkmışım papara yolladım şimdi
@Krmbcklii 5 kısıye atıcaktı papra ıstedı atıldı sonra atmadı bısı olmamıs gbı arada gırıo forumadaYollamayan kim .kac kisiye yollamamis