Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede AHMET4102 / 20K WON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Ben bu kumarı oynuyosamda çok şükür ne çocuğumu nede karımı bişey den eksik ediyom sen rahat ol sana giren çıkan ne ben senin yorumlarına muhattap oluyomuyum madem rahatsız oluyorsun ozman benim yorumlarıma muhattap olmuycaksın arkadaş arkanı dönüp si.... Gidrcksn
Sen daha neyine atmadı diyebiliyorsun?

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Ben bu kumarı oynuyosamda çok şükür ne çocuğumu nede karımı bişey den eksik ediyom sen rahat ol sana giren çıkan ne ben senin yorumlarına muhattap oluyomuyum madem rahatsız oluyorsun ozman benim yorumlarıma muhattap olmuycaksın arkadaş arkanı dönüp si.... Gidrcksn
Attığım adam da atmadın diye mesaj atıyor yazık valla

Mirliva

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,767
1,861
113
Kardeşim napıyım nerde kalıyım kumarbazın yanında kim olur kardeş kumar yüzünden ne akraba ne ana baba kaldı yanımda kardeşim param olsa otelde kalırdım çaresizim napıyım başka maaşa 10 gün var
yaw çaresizsen 78K da en kötü 10K çeker insan bu nasıl çaresizlik ? 🤔

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Ben sana gereki yaparımda ite köpeğe bulaşmk istemyrm sensin kardeş

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
1,770
113
yaw çaresizsen 78K da en kötü 10K çeker insan bu nasıl çaresizlik ? 🤔
Öyle bir anlatıyor ki olayları bilmesem ağlayacağım bana kimse çaresizlik anlatmasın açlıktan uyuyamadığımı biliyorum qma açlıktan uyuyamazken gidip kumara pra atmadım

gslover28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,755
1,470
113
Kardeşim napıyım nerde kalıyım kumarbazın yanında kim olur kardeş kumar yüzünden ne akraba ne ana baba kaldı yanımda kardeşim param olsa otelde kalırdım çaresizim napıyım başka maaşa 10 gün var
bırak baba hadi bırakamıyorsun cebine göre oyna bak ben minnet eylemedim borclarım oldu 22-23 yaşında öğrenciyken 20-30 bin gelir aile sadece ödedim minnet etmedim ilerde bir cocugum olur bak bunun babası şerefsizdi demesinler dedim özel üniversıtede okuyorum 94 doğumluyum 3-4 sene önce yaptığım hatalar yuzunden 2001 li kardeşim ile üniversite okuyacam bir servet yedim o kadar kaybettım kı benliğimi bir ara durup dururken ne bakıyon dıye kavga ederdim cebimde bıcak sabah akşam icerek gezdim babamın parası neyse vereyım bana demeden öldrn dediğini duydu bu kulak dedim kendi kendime bir baba bunu diyorsa sen cidden dur artık durdum cebinde varsa oynarım verebilecek isem alırım ailen mirasın demagoji yaparak kendini bitirme savaş dahada lafım yok sana allah yardımcın olsun

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Kardeşim yorumda belirttim iki gün önceki çekililmiş karıştırdım
Ya bise soracam amacın neydi. 78000 neyine yetmiyordu da çekmedin hatta 120 bin diyordun bakiyem amacın para olsa kazanmışsın niye çekmiyorsun 500bin 1milyon mu yapmaktı amacın ki onu hangi site öder bunu sen belki bizden iyi biliyorsun yok para değil rekor ist bi kumarbaz olup tarihin altın sayfalarına adını kazımak miydi amacın çok garip birisin amacın para olamaz para olsa surda 100 kişi varsa 98 i ben de dahil 1000 liraya tav oluruz 78000 ı bulsak bi daha oynamayız bırakırız bu illeti demek ki senin başka amaçların vardı hakkaten merak ediyorum söyler misin amacın neydi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
bırak baba hadi bırakamıyorsun cebine göre oyna bak ben minnet eylemedim borclarım oldu 22-23 yaşında öğrenciyken 20-30 bin gelir aile sadece ödedim minnet etmedim ilerde bir cocugum olur bak bunun babası şerefsizdi demesinler dedim özel üniversıtede okuyorum 94 doğumluyum 3-4 sene önce yaptığım hatalar yuzunden 2001 li kardeşim ile üniversite okuyacam bir servet yedim o kadar kaybettım kı benliğimi bir ara durup dururken ne bakıyon dıye kavga ederdim cebimde bıcak sabah akşam icerek gezdim babamın parası neyse vereyım bana demeden öldrn dediğini duydu bu kulak dedim kendi kendime bir baba bunu diyorsa sen cidden dur artık durdum cebinde varsa oynarım verebilecek isem alırım ailen mirasın demagoji yaparak kendini bitirme savaş dahada lafım yok sana allah yardımcın olsun
Ana fikiri yazar mısın çok uzun olmuş bu saatte beyin yakıyor :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Ya bise soracam amacın neydi. 78000 neyine yetmiyordu da çekmedin hatta 120 bin diyordun bakiyem amacın para olsa kazanmışsın niye çekmiyorsun 500bin 1milyon mu yapmaktı amacın ki onu hangi site öder bunu sen belki bizden iyi biliyorsun yok para değil rekor ist bi kumarbaz olup tarihin altın sayfalarına adını kazımak miydi amacın çok garip birisin amacın para olamaz para olsa surda 100 kişi varsa 98 i ben de dahil 1000 liraya tav oluruz 78000 ı bulsak bi daha oynamayız bırakırız bu illeti demek ki senin başka amaçların vardı hakkaten merak ediyorum söyler misin amacın neydi
Emre rulet hastalık derecesinde maalesef hastalık yani baska acıklaması yok inşallah toplar kafasını yoksa sonu ölümdür bu işin emre

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
kardeşim 2 gündür bizim parayı da vermedin kaç tane mesaj attık çıkıp bir tane cevap bile yazmadın asıl sen hayırdır ?
La bırak ayak yapıyor işte , çıkıp adam gibi anlatacaksın ispatlıcaksın 2 gün sonra gelip burda erkeklik yapmayacaksın . Bu senaryonun böyle olacağını demiştim ama sana Mert hatırlıyor musun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...