- 1,946
- 392
- 83
@Furk67 3 orana bas parayi adam başı 60 alak
😂😂😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 86134
yolluyorum bunlarla haberlesın krıptolu
sabaha soykırım yapılmasın sonraadminler yok nasılsa silmezler konu açalım ordan haberleşelim @Desstrection @bjornensz @reAper192 @Furk67
Acıyorum benadminler yok nasılsa silmezler konu açalım ordan haberleşelim @Desstrection @bjornensz @reAper192 @Furk67
bjornensz benim telegram kullanıcı adım da acacak varsa eger. fmde chelsea ile iş görüşmem var onu halledip gelecegim 1-2 dakikaya@Desstrection forum içi grup DM'si için deneme yaptım da bir tek sen dışarıda kaldın, baktım DM işi sakatmış senin zaten yazmışsın.
Telegram grubu oluşturmayı bilen varsa halletsin, damlarım hemen.
Bence olmaz o maçsantos macı 3.5 olurmu
Brazil irezil eder dikkatBence olmaz o maç
Başkan Chelsea ile fazla pazarlık yapmaya gelmez bu ara, Abramovic darda zaten klubü satmayı düşünüyor. Hemen reddeder kalırsın ortada vallaha...bjornensz benim telegram kullanıcı adım da acacak varsa eger. fmde chelsea ile iş görüşmem var onu halledip gelecegim 1-2 dakikaya
10 kurustan 5 lira ediyor yani. Betebette discountta alinabilir 20 tlye. Bide ole dusunmek lazim 4 lira nakit daha iyidir20 tl yi alicak arkadaslar heybet 20 tl yatırıma 50 spin veriyor bilginize natentte geçerli fırsat bonus degerlendirin