- 167
- 59
- 28
öylesine katılmıştım 250 tl bana çıkmış ödülümü alabilirmiyim lütfen hiç beklemiyordum böyle birşeyi geç yazdım çok pardonok attıklarında yollarsın
@AHMET4102 çok acil cevap verirmisiniz lütfen, jetonumu atayım mıok attıklarında yollarsın
mlssf tc onayı ve msaj sartlarını saglamadıgından dolayı gecersız oldu ama magdur etmeyeyım senı papara yaz 250 olmasada atayımöylesine katılmıştım 250 tl bana çıkmış ödülümü alabilirmiyim lütfen hiç beklemiyordum böyle birşeyi geç yazdım çok pardon
Tamam agam yolladım o 3 kişi hariç teşekkür ederim etkinlik için güvendiğin için Allah razı olsunok attıklarında yollarsın
peki çok teşekkür ederim insiyatiften dolayı. rica etsem jetonumu versemde ordan yollasanız olurmu papara yerinemlssf tc onayı ve msaj sartlarını saglamadıgından dolayı gecersız oldu ama magdur etmeyeyım senı papara yaz 250 olmasada atayım
mlsf papara 30 dk ıcınde yazarsaız yollayacagımpeki çok teşekkür ederim insiyatiften dolayı. rica etsem jetonumu versemde ordan yollasanız olurmu papara yerine
Bu kadar anlayis icinde ayrica tesekkurlermlsf papara 30 dk ıcınde yazarsaız yollayacagım
yolladımpeki buyrun 1112669363
Reis teşekkürler etkinlik için yollandı o 3 kişi harç herkese hakkını helal etyolladım
helal olsun ne demek tşkReis teşekkürler etkinlik için yollandı o 3 kişi harç herkese hakkını helal et
bets10 dan ecopayzla çekim yapmış gibiyim paparamı yazdığım gibi yollandı. çok teşekkür ederim @AHMET4102 ... tam yatıcaktım bütün uykum gitti çok teşekkürleryolladım
yeniden çok sağolun çok tesekkurlerbets10 dan ecopayzla çekim yapmış gibiyim paparamı yazdığım gibi yollandı. çok teşekkür ederim @AHMET4102 ... tam yatıcaktım bütün uykum gitti çok teşekkürler
Ben teşekkür ederim hediyen içinhelal olsun ne demek tşk
10 dk ıcınde papara no yazHeybet🤔🤔
10 dk ıcınde papara yazYine ortada bir liste ezber var ama ziyade olsun ne deyim
10 dk ıcınde papara yazbırak hocam boşver bu saatten sonra ne yazarsan kendini üzersin bende 500 mesajdan listeye giremedim. salla gitsin boşver hocam. üzme bak kendini sakın ha. 20 lira için değmez. olsa ilaç gibi gelirdi ama fazla üstüne gitmek olmaz zorlama. hadi iyi geceler