- 678
- 111
- 43
😅😅12 kankish
😅😅12 kankish
Tamam abim kendi yolunda ilerle sen bildigin birsey yok ama dogrularinla kendini odullendir 🤗 evine malzeme al o hakkindir fakat bunu neden burada nitelendiriyorsun?Hadi ordan kendimi acındırmadım ben attığı şans parasını belki 100 tl yapıp evime malzeme alırım dedim biraz adam olun ödülünü almışssın yine talep ediyorsun karakter mesaj sayısıyla belirlenmez bunu unutma
Benım hesapta 1010 lira mı ne kalmıstı bir de gerizekalı gibi hesap kitlendikten sonra el alıskanlıgı gencodan 120 tl çekim verdim papara alısmısız tuvalte gittim jeton düştün hemen cıktım baktım ödendi yazıyo 1120 tl havaya gitti yaniParayı garanti bankasına çektim ne olur ne olmaz diye tırstım
ne ödülü kaldirdilarmi 500 mesajıÖdül geldi teşekkür ederim @AHMET4102
Her zaman daha çok kazan kardeşim bu forumda sendende nasiplendikya başka birşey istemem 😁10 dk ıcınde papara yaz
Bu siteler nasil yapiyor ya haci bu isi. 300 kisiden para aliyorlar aylik belki daha fazladirBenım hesapta 1010 lira mı ne kalmıstı bir de gerizekalı gibi hesap kitlendikten sonra el alıskanlıgı gencodan 120 tl çekim verdim papara alısmısız tuvalte gittim jeton düştün hemen cıktım baktım ödendi yazıyo 1120 tl havaya gitti yani
Çok teşekkürler. CansınHer zaman daha çok kazan kardeşim bu forumda sendende nasiplendikya başka birşey istemem 😁
Tamam haklısın kalp kırmak istemiyorum ölümlü dünyada nalet olsun 2 3 kuruşu hocam kalbimiz kırılmasın özür dilerimTamam abim kendi yolunda ilerle sen bildigin birsey yok ama dogrularinla kendini odullendir 🤗 evine malzeme al o hakkindir fakat bunu neden burada nitelendiriyorsun?
Bende ozurdilerim dostumTamam haklısın kalp kırmak istemiyorum ölümlü dünyada nalet olsun 2 3 kuruşu hocam kalbimiz kırılmasın özür dilerim
Allah kabul etsin sebaplarinida Gunahlarinida 🙏😅1148560563 namaz kılıyordum
Bu video ile taclandiralim muhabeetinizi 😁Bende ozurdilerim dostum
HaykirdimBu video ile taclandiralim muhabeetinizi 😁
kaçırdımmı etkınlgı
500 mesaj kuralı varmış arkadaş kafadan kaybettik başka sefere inşkaçırdımmı etkınlgı
dun ahmet kardesımızden 20 tl gelmıstı adam kazanınca paylasmasını bılıyor kazanc daım olsun500 mesaj kuralı varmış arkadaş kafadan kaybettik başka sefere inş