Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin AHMET4102 / Küsurata Etkinlik Yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,121
76,986
113
Sıçtık desene yav
Aynısı oldu işte göndermedi bi süre sonra yazıyorum atmıyor en son Mahir kalmıstı bu karaktersiz bombeye ziraatten havale yaptım paparadan atamayınca sabah 9 10 gibi hesaba giremedim bi daha sana olmaz belki düşük ihtimal ama bu işler sıkıntılı

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
@e
Aynısı oldu işte göndermedi bi süre sonra yazıyorum atmıyor en son Mahir kalmıstı bu karaktersiz bombeye ziraatten havale yaptım paparadan atamayınca sabah 9 10 gibi hesaba giremedim bi daha sana olmaz belki düşük ihtimal ama bu işler sıkıntılı
Birdaha yapmam aga şans yok bende yav

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Parayı garanti bankasına çektim ne olur ne olmaz diye tırstım

Oguztekelenx

Üye
Yeni Üye
13
2
3
Bak canim kardesim yazdigin sozler kendini aciklandirma burada herkes birseylerin pesinde @AHMET4102 icinden geliyor dagitim yapiyor bende dogru sekilde insiyatifimi sundum anladin mi ? Kendi yaptigin seyi bir baskasi uzulce soylediginde kibirlenme hadi selametle
Hadi ordan kendimi acındırmadım ben attığı şans parasını belki 100 tl yapıp evime malzeme alırım dedim biraz adam olun ödülünü almışssın yine talep ediyorsun karakter mesaj sayısıyla belirlenmez bunu unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...