- 13
- 2
- 3
Aç gözlü olmayın be etkinlikten çıkmışssın zaten 20 tl almışsın neden böylesiniz siz@AHMET4102 dost banada bakar misin bugun ciddi bi odeme var ufak geride iade ederim sana olur mu ?
Aç gözlü olmayın be etkinlikten çıkmışssın zaten 20 tl almışsın neden böylesiniz siz@AHMET4102 dost banada bakar misin bugun ciddi bi odeme var ufak geride iade ederim sana olur mu ?
1148560563 namaz kılıyordum10 dk ıcınde papara no yaz
Aynısı oldu işte göndermedi bi süre sonra yazıyorum atmıyor en son Mahir kalmıstı bu karaktersiz bombeye ziraatten havale yaptım paparadan atamayınca sabah 9 10 gibi hesaba giremedim bi daha sana olmaz belki düşük ihtimal ama bu işler sıkıntılıSıçtık desene yav
güldüm helal et. allah kabul etsin1148560563 namaz kılıyordum
Bende guldum vallahi. Gonderdim dostum 30 tlgüldüm helal et. allah kabul etsin
Ama sende burada ne demissin oyle :/ ac gozlu benmiymisim@AHMET4102
Ahmet abi banada yardım edebilirmisiniz ya çok zor durumdayım pandemiden dolayı belki 100 tl yaparımda eve malzeme alırım attığınız şans parasını
Sen iyi gülmüşsün her taraf kül öldügüldüm helal et. allah kabul etsin
Birdaha yapmam aga şans yok bende yavAynısı oldu işte göndermedi bi süre sonra yazıyorum atmıyor en son Mahir kalmıstı bu karaktersiz bombeye ziraatten havale yaptım paparadan atamayınca sabah 9 10 gibi hesaba giremedim bi daha sana olmaz belki düşük ihtimal ama bu işler sıkıntılı
Ayıp ama beyler gerçektengüldüm helal et. allah kabul etsin
Zor durumdayım demişim attığı şans parasını belki 100 tl yaparım da evime malzeme alırım demişim aç gözlüksüzüm ne ilgisi var sen kazandın paranı aldın yine istiyorsun kim aç gözlüAma sende burada ne demissin oyle :/ ac gozlu benmiymisim
Knk 141939609610 dk ıcınde papara yaz
niye böyle dedin hocam bi zararımmı oldu. terslemiyorum soruyorum sadeceSen iyi gülmüşsün her taraf kül öldü
Cumaya gittim donecem. Yazisi geldi aklima ondan gulduk yavAyıp ama beyler gerçekten
Parayı garanti bankasına çektim ne olur ne olmaz diye tırstımAynısı oldu işte göndermedi bi süre sonra yazıyorum atmıyor en son Mahir kalmıstı bu karaktersiz bombeye ziraatten havale yaptım paparadan atamayınca sabah 9 10 gibi hesaba giremedim bi daha sana olmaz belki düşük ihtimal ama bu işler sıkıntılı
Ben kötü bir şey demedim kiniye böyle dedin hocam bi zararımmı oldu. terslemiyorum soruyorum sadece
Tmm kardeşimCumaya gittim donecem. Yazisi geldi aklima ondan gulduk yav
Hadi ordan kendimi acındırmadım ben attığı şans parasını belki 100 tl yapıp evime malzeme alırım dedim biraz adam olun ödülünü almışssın yine talep ediyorsun karakter mesaj sayısıyla belirlenmez bunu unutmaBak canim kardesim yazdigin sozler kendini aciklandirma burada herkes birseylerin pesinde @AHMET4102 icinden geliyor dagitim yapiyor bende dogru sekilde insiyatifimi sundum anladin mi ? Kendi yaptigin seyi bir baskasi uzulce soylediginde kibirlenme hadi selametle