Birde baska yardım lar var mi başvura bilecegimArkadaşlar bu ay aile destek kapsamindaki yardim parası yatmadi bilgisi olan var mi bitti mi acaba destek e devler t ptt den de cikmiyo bisry gorunmuyo
Sosyal hizmetlere emredeceksinBulunduğun Sosyal Yardım Merkezine Git Başvuru Yap Onlar İlgilenir Detaylı
Hiç Bir Kadın Beni Terketmedi Kadınım İçin Ölürüm Öldürürüm Kadınım İçin Kağıt Toplarım 😀Sosyal hizmetlere emredeceksin
Ptt subesine gidip sorman gerrk.bizimki kartda yokdu gidip subeden cekdik.ayrica bu olayin konusu var ordan daha kolay takip eder sorularina cvp alirsinArkadaşlar bu ay aile destek kapsamindaki yardim parası yatmadi bilgisi olan var mi bitti mi acaba destek e devler t ptt den de cikmiyo bisry gorunmuyo
Abi hayırdır benim soruml a bu ne alakaHiç Bir Kadın Beni Terketmedi Kadınım İçin Ölürüm Öldürürüm Kadınım İçin Kağıt Toplarım 😀
Cok teşekkür ederim kardeşim şimdiye kadar boyle bi sorun olmamisti duzenli yatiyodu 7.de ayınPtt subesine gidip sorman gerrk.bizimki kartda yokdu gidip subeden cekdik.ayrica bu olayin konusu var ordan daha kolay takip eder sorularina cvp alirsin
TeşekkürlerSosyal hizmetlere emredeceksin
Teşekkürler abi sagolBulunduğun Sosyal Yardım Merkezine Git Başvuru Yap Onlar İlgilenir Detaylı
Yok bu ay gec yatti bizde dun cekdik ama dedigim gibi ptt kartda gozukmuyordu miktar.gidip subeden cekdikCok teşekkür ederim kardeşim şimdiye kadar boyle bi sorun olmamisti duzenli yatiyodu 7.de ayın
TeşekkürlerYok bu ay gec yatti bizde dun cekdik ama dedigim gibi ptt kartda gozukmuyordu miktar.gidip subeden cekdik
Pardon anlamadim? Ne uslubu
Sana dememiş dediği kişinin de adını yazmış sen neden üstüne alındin dostumPardon anlamadim? Ne uslubu
Furkan diye birine demiş sana dememişPardon anlamadim? Ne uslubu
Cok pardon dikkat etmedim uyardiginiz iyi olduSana dememiş dediği kişinin de adını yazmış sen neden üstüne alındin dostum
Kusura bakmayin lütfen bana yazdiniz sandım özür diliyorumPardon anlamadim? Ne uslubu
Neden ödemiyorlar ne diyorlarAğalar şu 1xbet 270 bin liramı ödemiyor destek olur musunuz öderse 20 bin TL çekilişle dagıtacagım