- 1,030
- 617
- 113
bol şansHadi bakalım başlayalım 2 de 2 yapıcaz Ekli dosyayı görüntüle 326286
Teşekkürlerbol şans
Bol şanslarHadi bakalım başlayalım 2 de 2 yapıcaz Ekli dosyayı görüntüle 326286
Teşekkürler dostumBol şanslar
Play off mi başladı aga NBA bol şansHadi bakalım başlayalım 2 de 2 yapıcaz Ekli dosyayı görüntüle 326286
Bol sansHadi bakalım başlayalım 2 de 2 yapıcaz Ekli dosyayı görüntüle 326286
Eyvallah bu play in maçı olay off a kalan son takımlar buradan gelicekPlay off mi başladı aga NBA bol şans
Thanks broBol sans
Lowry mantıklı da edward ilginç biri bazen coştu mu coşuyor bol şansHadi bakalım başlayalım 2 de 2 yapıcaz Ekli dosyayı görüntüle 326286
Aynen çok iyi oyuncu ama bazı oyuncuların bazı takımlara şansı tutmaz ya bununda Lakers a tutmuyor umarım bugünde yanıltmasın bizi 😄Lowry mantıklı da edward ilginç biri bazen coştu mu coşuyor bol şans
Umarım dediğin gib8 olur bol şans tekrardanAynen çok iyi oyuncu ama bazı oyuncuların bazı takımlara şansı tutmaz ya bununda Lakers a tutmuyor umarım bugünde yanıltmasın bizi 😄
Eyvallah dostumUmarım dediğin gib8 olur bol şans tekrardan
Alicim var mı oyuncu bahsinLowry mantıklı da edward ilginç biri bazen coştu mu coşuyor bol şans
Lakers maçında LeBron James asist üstü yada conley asist üstü alabilirsin gerçi bana sormadın ama fikrimi söyledim 😄Alicim var mı oyuncu bahsin
Bende tek maç oynadım ona yatacaz gibi böyle giderse Bol şanslarButler salağı sağolsun iki asistini yedi lowry nin