Ozelden numaranı vee destej olmak ısterım kadir kardeşimAntidepresan xanax ne varsa hepsini kullanıyorum anan ben hiçbir zaman böyle hissetmedim en kötü zamanlarımda bile yanımdaydı annem kalp krizi geçirdiğimde yanımdaydı kabullenemiyorum
Ozelden numaranı vee destej olmak ısterım kadir kardeşimAntidepresan xanax ne varsa hepsini kullanıyorum anan ben hiçbir zaman böyle hissetmedim en kötü zamanlarımda bile yanımdaydı annem kalp krizi geçirdiğimde yanımdaydı kabullenemiyorum
Kardeş sana bi tecrübe genelleme yapmak tabi ki doğru olmaz. Sonuçta hepimizin ailesi akrabasi var. Ama kadinlarin 100de 80i aldatir. O ona özel bisey degil hemen hemen hepsi aynı. Yani insan gibi ayrılmazlar. illa aldatacaklar. Ayril s.git işte istmiyosan dimi yok . Bu yüzden dedim ben olsam doverdim diye. Keşke ogrendigini belli etmeseydin fena bi intikam plani sunardim sana omur boyu unutmazdiAntidepresan xanax ne varsa hepsini kullanıyorum anan ben hiçbir zaman böyle hissetmedim en kötü zamanlarımda bile yanımdaydı annem kalp krizi geçirdiğimde yanımdaydı kabullenemiyorum
Kardeşim seni en iyi anlayanlardan biriyim emin ol dört yıl önce bende dört yıldır beraber olduğum kadın tarafından aldatildim ama o direkt evlenerek aldatmış beni ben bunu aylar sonra öğrendim hiç canını sıkma Boş yere ondan sonra baska bi kızla dört sene beraber yasadim onuda altı ay önce en yakin arkadasiyla aldattim şu an beni eline geçirse bi kaşık suda boğar tecrübe yediğimiz kazıkların toplamıdır dostum bak keyfine boşver aldatan ancak kendini aldatır sen kurtulmuşsun otur haline şükret4 yıllık ilşkimde bir yıldır aldatıldığını öğrendim hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne yapıcam yarın sabah kalkınca nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum hiçbir dostum olmadığı için buraya yazıyorum özğr dilerim
En güzel yorum bu tebrik ederim kardeşim. Sus ve hiçbir şey yapma. Sen değil o kaybettiBilmiyoruz belki çoğumuz aldatıldık ama zor bir durum
Yapman gereken tek şey tek kelime konuşmamak
Konuştukça sen yıpranırsın. Susacaksın tut kendini.
Hiç kimse senden önemli değil kafana takma ailen var şükret4 yıllık ilşkimde bir yıldır aldatıldığını öğrendim hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne yapıcam yarın sabah kalkınca nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum hiçbir dostum olmadığı için buraya yazıyorum özğr dilerim
kardes hayat mi bu 4 kardestik hep aile olacaz dedik simdi 4 muz selak vermiyoruz birbirimize ayni sekilde anneyede babayada bosver neler gelecek neler gidifek bu hayata teksin kimsen yok ona gore dusun et takil 24 sene sonrw kimsem kwlmadi sen dusun et tasinYediremiyoeum dostlar konduramıyorum ya sevdiğim kadın hala şok içerisindeyim birazdan motorla yolculuk yapacağım yapmak zorundayım hangi kafayla süreceğim bilmiyorum
Aynen öyle . Herkes tektir hayatta.kardes hayat mi bu 4 kardestik hep aile olacaz dedik simdi 4 muz selak vermiyoruz birbirimize ayni sekilde anneyede babayada bosver neler gelecek neler gidifek bu hayata teksin kimsen yok ona gore dusun et takil 24 sene sonrw kimsem kwlmadi sen dusun et tasin
aynen oyle kafaya takilacak mevzulsr degil hicbiriAynen öyle . Herkes tektir hayatta.
Vadesi dolmuş kuzen oya aydoğanın ne adamsın yaaBak kardeşim sana sunu soylim özelimdir asla kimseye söyleyemiyorum ama soylim burasi sanal sonuçta. Ben yaklasik 12 13 saattir yemek yemiyorum acimdan öluyorum ama yemek yiyemiyorum yersem bogulacakmisim gibime geliyo.yemek yemeğe korkuyorum. Oya aydoganin bogazina bisey kacti diye oldü kadin aklima o geliyo surekli psikolojime bak sen. 1 2 haftadir aklmda ama sabah uyannca yiyordum mesela aksamlari geliyodu aklima smdi hic cikmiyor bu dusunce acliktan olecem bildigin. Iste bunlar hep stresten zamanndan yasadklarimdan. Ileri uclu Anksiyete bozuklugu bu iste daha 1 hafta sonra psikolog randevusu oda duzeltecekmi duzeltsede kac ay alacak belli degil ama suan bildigin yemek yiyemiyoru.m. Yasamak istemiyosan ilerde bunlari atlat bu durumu biran once takma kafana
Kardeş valla bu psikolojideyim kafsyi yicem. Korkudan yemek yiyemiyorum. Bogazima takilir ölürüm diye biraz once biseyler yemeye calstm. Psikoloji takilacak yonunde ya baktm yutkunamiyom cikardm agzimdakileri yiyemedim. Bi atlatsbilsem su hastaligi baska hicbisey istemiyomVadesi dolmuş kuzen oya aydoğanın ne adamsın yaa