- 3,490
- 482
- 83
Bu arada cümle hatası var aldatıldığını değil aldatıldığımı olacak
Gecmis olsun,öncelikle hiç aglayip sizlama güçsüz oldugunu ona gösterme,gösterme ki ne kadar güçlü oldugunu bilsin ne kaybettigini görsün. Biliyorum hayat çok boktan dünyan yıkıldi ama kafani dagit ic sarhoş ol rahatla ve uyu..4 yıllık ilşkimde bir yıldır aldatıldığını öğrendim hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne yapıcam yarın sabah kalkınca nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum hiçbir dostum olmadığı için buraya yazıyorum özğr dilerim
Erkeğe bak beKral sana bi dost tavsiyesi bulduğuna çak geç bu saatten sonra ve en önemlisi ilk çakacağın insan en yakinı olsun, sonra köpek gibi dönmelerini izle sonra bi s. Çek ve yoluna devam et
Kardeşim ihanet affedilmez sen başından hata yapmışsın ama yinede anlamışsın yolda görsen yolunu değiştirBende aldatıldım sonra affettim gel zaman git zaman beni pişman etti affettiğime bas tekmeyi kıçına geç inan haketmiyorlar bazı şeyleri
Kadına şiddete değil hayır değil genel olarak şiddete hayır.Sen iyi bi insanmışsın . Ben olsaydım bayıltana kadar döverdim. Simdi boşun biri çikar kadina şiddete hayır der
Senin adına çok üzüldüm dostum çok zor bir durum bir de bu kadar çok guvenirken ne desek boş aslında kendi kendine bir şekilde bu süreci atlatman gerekiyor yanında ki dostlarının önemi büyüktü ama kimsem yok diyosun ne diyim bilemedim Allah sabır versin.4 yıllık ilşkimde bir yıldır aldatıldığını öğrendim hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne yapıcam yarın sabah kalkınca nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum hiçbir dostum olmadığı için buraya yazıyorum özğr dilerim
burda şuan kendini çaresiz hissedebilirsin ve acı çekebilirsin. ama yapman gereken karaktersiz birini arkanda bırakıp , biraz alışmışlıgın ve acınla yalnız kalıp dinlenmek . zaman herseyi çözer ve kendini yıpratma bu konuda arkadasımMesajlaşmalarını yakaladım hiçbir açıklama yapamadı bir açıklama yapmasını o kadar çok istedim ki ama sadece özür diledi