Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aldatıldığını Öğrendim

tuttur23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,490
482
83
Bu arada cümle hatası var aldatıldığını değil aldatıldığımı olacak

mchael41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
233
20
18
Birader soyle diyim olayin sicakligiyla ne desek bos ama seni haketmiyosa koy g.tune rahvan gitsin

kayaahmet25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,013
2,082
113
İnsanın aklı almıyor yahu 4 sene az bir zaman değil insan 4 sene boyunca hayvan beslese ondan bile kopamaz bağlanır adama nasıl bir travma yaşattığının farkında değil yemin ediyorum yazık günah böyle kalbi körelmiş insanlardan nefret ediyorum. Madem aldatacaksın ayrıl git başkasıyla ol neden karşıdaki insanı düşünmüyorsunuz. Allah sabır versin

teoman8785

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
521
140
43
4 yıllık ilşkimde bir yıldır aldatıldığını öğrendim hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne yapıcam yarın sabah kalkınca nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum hiçbir dostum olmadığı için buraya yazıyorum özğr dilerim
Gecmis olsun,öncelikle hiç aglayip sizlama güçsüz oldugunu ona gösterme,gösterme ki ne kadar güçlü oldugunu bilsin ne kaybettigini görsün. Biliyorum hayat çok boktan dünyan yıkıldi ama kafani dagit ic sarhoş ol rahatla ve uyu..

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,430
9,559
113
Bende aldatıldım sonra affettim gel zaman git zaman beni pişman etti affettiğime bas tekmeyi kıçına geç inan haketmiyorlar bazı şeyleri

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
İhanet affedilmez sakın affetme bir yaoan bşr daha yapar yani ayrıl niye aldatılıyorki bunu anlamıyor aldatan insanlar IQ olarak en düşük insanlarmış

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Bosver kardeşim ne üzülcen.. Çoğu böyle zaten herkes birbirini aldatıyor evlisi dulu bekarı genci herkes aldatıyor.. Takma kafana bunları.Fzla bağımlı olmucan aşk konusunda yaşın genç Bellini daha çok kız gelir gider

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,662
4,114
113
6 ay sonra hatirlamayacaksin bile.Sana garanti veriyorum ama tek şart bir daha onunla karailasmaman , peşini bırakmış olman lazım.Unutamiyoom, yapamiyoom ,seviyoom diyorsan ilk cümleyi unut.TAVSİYE ::::::: !!!!!....KISACA Sİ....TİRET.DEMEKKİ ALLAHİN SEVGİLİ KULUYMUSSYN Kİ SANA ONUN GERCEK YUZUNU GOSTERMİS.

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Sen iyi bi insanmışsın . Ben olsaydım bayıltana kadar döverdim. Simdi boşun biri çikar kadina şiddete hayır der
Kadına şiddete değil hayır değil genel olarak şiddete hayır.
4 yıllık ilşkimde bir yıldır aldatıldığını öğrendim hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne yapıcam yarın sabah kalkınca nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum hiçbir dostum olmadığı için buraya yazıyorum özğr dilerim
Senin adına çok üzüldüm dostum çok zor bir durum bir de bu kadar çok guvenirken ne desek boş aslında kendi kendine bir şekilde bu süreci atlatman gerekiyor yanında ki dostlarının önemi büyüktü ama kimsem yok diyosun ne diyim bilemedim Allah sabır versin.

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,363
488
83
Mesajlaşmalarını yakaladım hiçbir açıklama yapamadı bir açıklama yapmasını o kadar çok istedim ki ama sadece özür diledi
burda şuan kendini çaresiz hissedebilirsin ve acı çekebilirsin. ama yapman gereken karaktersiz birini arkanda bırakıp , biraz alışmışlıgın ve acınla yalnız kalıp dinlenmek . zaman herseyi çözer ve kendini yıpratma bu konuda arkadasım

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
2009 senesinde üniversite biterken son senemde gördüm aşık oldum bırakmadım peşini 2016 senesine kadar harika bi sevgililik dönemi yaşadık bir kere bile aldatmadım bakmadım bile başkasına aklım fikrim zikrim yaşama sebebimdi , 2016 da evlendik başlarda iyiydi ama maddi manevi iş durumlarıım ve bazı sebeplerden 2019 senesinde boşandık. Her gün içtim , içip içip ağladım sokaklarda dolaştım mal mal ama aralıksız hep içtim mesela dünde içtim bugünde içeceğim , o dönemde 3 defa alkollü araç kullanmaktan ehliyetimi kaptırdım sen düşün saçma sapan işlere kalktım 6 ay cezaevine girdim vs vs vs vs dahasıını anlatırsam sayfa dolar . Psikologralara da gittim ama iki lustral bi cipralex 1 xanax vs vs başka bi halt yok o da çare olmadı hiç bi zaman geçmedi anlık irkilmelerim uyandığımda ki ürpertiler vs vs. Tekrar barışır mıyız bilmiyorum ama bazı kırmızı çizgileri olmalı insanın . Aldatılsaydım öldürürdüm sanırım ama sen dirayetli bi insanmışsın helal olsun sana . Ama şunu unutma'' Ceketini alıp çekip gitmeli bazen insan ''. Ve unutmaya da çalışma unutamayacaksın sadece alışmaya çalış onunla yaşamaya çalış . Bunları ben yaptım çok pişmanım yani, sonuç olarak alkolik bitik bi adam olarak hayatıma devam ediyorum o yüzden bitik bi adam olmak istemiyosan iyi düşün yoluna iyi devam et.

Sana tek tavsiyem içki içme müzik dinleme ne biliyim 50 lira at 3 lü kombin yap 3x90 dakka eder 270 dakka. 270 dakka maçı izlemekten takip etmekten düşünmezsin falan ne biliyim üzücü durum kardeş ama elbet geçecek.

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
cahillerden yüz çevirin diye ayet var bilmem anlatabildimmi kardeş