- 34,552
- 19,153
- 113
Evet ama biz tecrübeli cenabetleriz bro barem 120 olsada mucize olup yatiyoruzBarem 100 lere cıkmıstı nerdeyse
Evet ama biz tecrübeli cenabetleriz bro barem 120 olsada mucize olup yatiyoruzBarem 100 lere cıkmıstı nerdeyse
Kurabiye TurabiTurabi görmesin dost 😁
Aynen çok kacirdiLeBron 3.per ağırlığını koymazsa sıkıntı daha
Gay barlarda direk dansı yapıyordu gençliğinde işin garip tarafı delikanlı ayağına 2 kere şampiyon yaptı bunu halkTurabi görmesin dost 😁
En son çıplak kızlarla fotoğraf attiriyordu sevimsiz şempanze 😊Gay barlarda direk dansı yapıyordu gençliğinde işin garip tarafı delikanlı ayağına 2 kere şampiyon yaptı bunu halk
Betcoya göre 123 çıktı 😂😂99 cikti
Harbi karıştırmış baya betcoBetcoya göre 123 çıktı 😂😂
Bakiyede gözükmüyor ben bankadan yükledim bakiye 0 yazıyor siteye formla fixturkayla direk yolladım onayladı ama payfixte ne gelen var ne gidenPayfix de sıkıntı mı var yaw sitenin birinden çekim verdim devamlı kullandığım site çekim verdim ödendi yazılmış ama gelen giden bişey yok
İrving Tatumu golgeledi dost LeBron olsun diyeValla lebron favori birde 😂mvp yi bırak 5. Oyuncu gene olamaz irving bak aldığını gitti attı, yüzde 80 tatum alıcak
Kral Üçüncü per sker atar ne golgesiİrving Tatumu golgeledi dost LeBron olsun diye