- 9,005
- 9,637
- 113
Nasıl bı dümen yazacaklar bu per belli olur 😂
Öylemi, bilmşyom valla aga nasıl 🤣 periyodun birinde 10 sayı 3 asist filan yapmalı Kİ olsun üstüne maço da kazanması lazım üvf fena olasılıklar 🤣İrving Tatumu golgeledi dost LeBron olsun diye
Dost 4-5 kişiye yazcan ya bana şimdiden yazarmisin Allah boş durani sevmez bı rol yapalım sonuçlar açıklanana kadar ne kadar zekiyim dimiNasıl bı dümen yazacaklar bu per belli olur 😂
Aynen, maç öncesi herşey bellidir zaten kim ne yapacak kaç atıcak vs mvp kim olsun hepsi oyuncular anlaşmıştır yoksa baksana isteyen gidip sayı atar rahatçaNasıl bı dümen yazacaklar bu per belli olur 😂
Sen almasan lebrona LeBron şimdi teiple double yapmıştı ekmegimizden edecem biziÖylemi, bilmşyom valla aga nasıl 🤣 periyodun birinde 10 sayı 3 asist filan yapmalı Kİ olsun üstüne maço da kazanması lazım üvf fena olasılıklar 🤣
Maç öncesi belli olmaz abartani kenara alirlarlar Brown gibilerini meselaAynen, maç öncesi herşey bellidir zaten kim ne yapacak kaç atıcak vs mvp kim olsun hepsi oyuncular anlaşmıştır yoksa baksana isteyen gidip sayı atar rahatça
Payfix boş şuan çektiğim parada hesapta görünmüyor gondermiyordaDost 4-5 kişiye yazcan ya bana şimdiden yazarmisin Allah boş durani sevmez bı rol yapalım sonuçlar açıklanana kadar ne kadar zekiyim dimi
Uygulamadan giriyon bende sıkıntı yok zenginlere özel hata bencePayfix boş şuan çektiğim parada hesapta görünmüyor gondermiyorda
En çok istatistiği yapanı seçiyorlar geneldeMVP yi kim seçiyor dostlar seyirci mi yani uygulama karekodu falan vardı ekranda ordan mi seçiliyor
En iyi performans kiminse ona verilir oylama falan olmazMVP yi kim seçiyor dostlar seyirci mi yani uygulama karekodu falan vardı ekranda ordan mi seçiliyor
Yok dost onu demedim kim seçiyor dedim LeBron girişte tozladi ya o masa mi yoksa Survivor gibi halk mi onu dedim benEn çok istatistiği yapanı seçiyorlar genelde
Uygulamaya giriyor işlem yapmıyorUygulamadan giriyon bende sıkıntı yok zenginlere özel hata bence
Valla onu bilmiyorum jüri seçiyor galibaSnoopDog cikarinda az
Yok dost onu demedim kim seçiyor dedim LeBron girişte tozladi ya o masa mi yoksa Survivor gibi halk mi onu dedim ben
Kimse secmiyor bro en iyi performans a veriyorlar isteSnoopDog cikarinda az
Yok dost onu demedim kim seçiyor dedim LeBron girişte tozladi ya o masa mi yoksa Survivor gibi halk mi onu dedim ben
Halk secse LeBron %100 demi saçma masada ki jüriler seçer 😊Valla onu bilmiyorum jüri seçiyor galiba
Tamam dost istatistik önemli anladimKimse secmiyor bro en iyi performans a veriyorlar iste
Acun seneye alırsa halk oylaması yapar ordan parayı vururHalk secse LeBron %100 demi saçma masada ki jüriler seçer 😊