- 2,257
- 2,190
- 113
Bonusu verdi ama oynanmıyor
aynen öyle zaten 10 k parayı hiçbir site bedavadan ödemezBu site şerefsizlik yapıyor şimdi diğer sitelerde popoklera baktım betco da aktif çalışıyor bu site de de gerçek para modu ile girince money yok diyor yani calisiyor bu adiler bonus modunu kapattılar büyük olasilikla gün boyu of tutup sonra acicaklar ama bu sefer de bonsunsuresi geçmiş olacak böyle adı siteleri paylasmayin
Aynen öyle bende baktım bu site kolpa bu siteye para atanın aklına tüküreyim hayde eyvallahBu site şerefsizlik yapıyor şimdi diğer sitelerde popoklera baktım betco da aktif çalışıyor bu site de de gerçek para modu ile girince money yok diyor yani calisiyor bu adiler bonus modunu kapattılar büyük olasilikla gün boyu of tutup sonra acicaklar ama bu sefer de bonsunsuresi geçmiş olacak böyle adı siteleri paylasmayin
Bizim de onlardan pek bir farkımız yok, daha da ötesi ve kötüsü onlar bile birçok ülkede insan gibi yaşama hakkına sahipler, Amerika'da, İngiltere'de Afganlar, Hintliler el üstünde tutuluyor.Sahsen İngiltere'ye yolcu ettiğim Afgan arkadaşımın sayısı 10 dan fazla.Ne günlere kaldık!5000 bini goren afganlar pakistanlilar siteye uye oldu 😄
200 bin falan değil çevrim, daha fazla. Yüzde 34 etki ediyormusCevrim 200 binmiş yuh
Haklsn kardo bizim gencler bugun doner ayran ciksin kurtaralim,yarina ayar cekeriz diyo. 😄Bizim de onlardan pek bir farkımız yok, daha da ötesi ve kötüsü onlar bile birçok ülkede insan gibi yaşama hakkına sahipler, Amerika'da, İngiltere'de Afganlar, Hintliler el üstünde tutuluyor.Sahsen İngiltere'ye yolcu ettiğim Afgan arkadaşımın sayısı 10 dan fazla.Ne günlere kaldık!
82 gün düşüncen iyi. ben affiliate kısmından ulaştım MANAGER ADİNDA BİRİNE. canlı destek cansız nerdesiniz dedim ama; hala kendileri bana: canlı desteğe yazın yardımcı olurlar" diyor, """MANAGER""" ismindeki cevap veren taraf )) lakin olamıyorlar ki, oralar HALA DUTLUKTU HAYYYLA DUTLUK.Neyse az önde açıldı oyun 5 k lık cevrim yapmısım aç kapa aç kapa derken 82 günde cevrimi bitiririm diye düşünüyorum
Alay ediyorlar o zaman ,adminler yeni site sponsor olmuş lakin ilgilenmeleri lazım200 bin falan değil çevrim, daha fazla. Yüzde 34 etki ediyormus
Hayır 600 bin çünkü oyunların çevrime etkisi%34Cevrim 200 binmiş yuh