- 2,997
- 1,058
- 113
Yaptık olmadı ama bekleyelim bakalım zaman gecirmek için idealProfili doldur otomatik ekleniyor ama bekle aktif etme şu an oyun oynatmıyor
Yaptık olmadı ama bekleyelim bakalım zaman gecirmek için idealProfili doldur otomatik ekleniyor ama bekle aktif etme şu an oyun oynatmıyor
valla 50 k param oldu da bakalım çevrilir mi 600 k bilemiyorumYaptık olmadı ama bekleyelim bakalım zaman gecirmek için ideal
Hazırlıkla alakası yok millet vurgunu yaptı kapattılar oyunlarıTam hazır olmadıklarını varsayalım neden aktif ediyorsunuz bu durumda. Kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz
Kaç kat çevrimi var bu muretinvalla 50 k param oldu da bakalım çevrilir mi 600 k bilemiyorum
5 dakka bekle sayfayı yenileYaptık olmadı ama bekleyelim bakalım zaman gecirmek için ideal
Bir açılsaAçılsa 500 den 10 spin atcam gelirse gelir gelmezse şans
Geldi saol5 dakka bekle sayfayı yenile
Bunu bilmemekle cahillik ne alaka.Bu şifreyi istihbarat çözemez Biz nasıl çözelim.Fm fs Gs TS Fb Tm Anlayış sağla biraz.yorimlari okudum.Halen çözmüş değilim.Ne yapayimİşte sizin gibi sığırlar yüzünden açıkça yazmadım ben ff diye yazdım madem anladın niye yazıyorsun buraya kaldıracaklar şimdi oyunu
Bizim millet cahil
EyvallahGeldi saol