Profil bilgilerini doldur çıkış yap tekrar gir otomatik ekleniyor bonuslardan aktif ediyorsunKayıt olduk ama bonusu nereden alıcaz otomatik bakiyeye mi geliyor yoksa talep mi edicez?
Profil bilgilerini doldur çıkış yap tekrar gir otomatik ekleniyor bonuslardan aktif ediyorsunKayıt olduk ama bonusu nereden alıcaz otomatik bakiyeye mi geliyor yoksa talep mi edicez?
Usta popok saglayicinin ismi onun altindaki oyunlarda oynayabiliyosunAga oyununu acamadım popok ne
O bırakırsa biz kimin parasını kazanacaz bilader 😂 bırak oynasınArama yerine popok aratiyosan namaza basla hutbelere katil kardesim benim birak yol yakinken
Profilim seksmesini doldur sonra çık gir yap bekle biraz bonuslara düşüyor ama zaten sorun var şuan duzelinceKayıt olduk ama bonusu nereden alıcaz otomatik bakiyeye mi geliyor yoksa talep mi edicez?
boşver zaten oynanmıyor uğraşmaBonusu nasıl aldınız?
Oda dogru,o zaman ogretecez tek tek devamm😄O bırakırsa biz kimin parasını kazanacaz bilader 😂 bırak oynasın
2 gün bi hava al dostum sen , tuhaf tuhaf konuşacak arkadaşlar almasın bonusuSPONSORLUK ANLAŞMASI YAPAN ARKADAŞLAR BEKLENİYOSUNUZ
La ne güldüm yaaa knk Allah senide guldurusn 😃😃Hay sokacam generaline kim bu general kardeşim
Knk siteyle alakalı bilgi verilmiyor ki doğal olarak millet sallıyor yaniBeyler kelimeleri seçerek yorum yapalım ..
Kanka oyun sole oynayımUsta popok saglayicinin ismi onun altindaki oyunlarda oynayabiliyosun