Albaya geçene kadar çevir reis bu sağlayıcı böyle hata değil oArkadaşlar papokta şuan oynayamıyorum sizdede aynı mı general diye uyarı veriyor
Albaya geçene kadar çevir reis bu sağlayıcı böyle hata değil oArkadaşlar papokta şuan oynayamıyorum sizdede aynı mı general diye uyarı veriyor
Başkan 24 saat sonra yani bonus kullanim süresi geçtikten sonra duzelirse sponsorluk anlaşmasını bitirin o zaman enayi yerine konmuş oluruz "hepimiz"Reis yoğunluktan dolayı çözülür sabırla beklersen sevinirim iyi forumlar.. 🧐
Kardeşim bu bonus senin hayatının merkezinde mi seni kim niye enayi yerine koysun, süresi geçerse bu siteye yatırım yapmazsın sende ,bu durumla ilgili her yorumun olumsuz dikkatli yorumlar yaparsan sevinirim 20 saat var daha 1 gün sonrayı hesaplıyorsunBaşkan 24 saat sonra yani bonus kullanim süresi geçtikten sonra duzelirse sponsorluk anlaşmasını bitirin o zaman enayi yerine konmuş oluruz "hepimiz"
TamamKardeşim bu bonus senin hayatının merkezinde mi seni kim niye enayi yerine koysun, süresi geçerse bu siteye yatırım yapmazsın sende ,bu durumla ilgili her yorumun olumsuz dikkatli yorumlar yaparsan sevinirim 20 saat var daha 1 gün sonrayı hesaplıyorsun
Slot makinesinin bakımı gelmiş.Senin bakım yapmanı bekliyorlar.😁😁ne bilgisi istiyorsun ki bekleyeceksin hata varsa düzelmesini bizim mi düzeltmemizi bekliyorsunuz
117 kat maalesef ...
Aaa niyeOyuna giriyorum ceviriyorum olmuyor