- 13,418
- 8,911
- 113
Dayı sende her numara var maşallah 10 parmağında 100 marifet 😄Yolun açık olsun ben oralara tatıle gelirim ben çifte vatandasım biliosun
Dayı sende her numara var maşallah 10 parmağında 100 marifet 😄Yolun açık olsun ben oralara tatıle gelirim ben çifte vatandasım biliosun
Benimkiler bulgaristanda tatildeler geziolar biz eşşk gibi çalışDayı sende her numara var maşallah 10 parmağında 100 marifet 😄
Dayı çalış çalış nereye kadar.Zaten trilyonluk adamsın seni sallasalar Bulgaristanın yarısını satın alırsın.Daha çalışıp para kovalıyorsun.Bırak çalışmayı git Bulgar tatlıları yesene 😄Benimkiler bulgaristanda tatildeler geziolar biz eşşk gibi çalış
Varnada cok yedim yengen o yuzden götürmüyo beniDayı çalış çalış nereye kadar.Zaten trilyonluk adamsın seni sallasalar Bulgaristanın yarısını satın alırsın.Daha çalışıp para kovalıyorsun.Bırak çalışmayı git Bulgar tatlıları yesene 😄
Ağzının tadını biliyorsun sen dayı 😄Varnada cok yedim yengen o yuzden götürmüyo beni
Allah herkesin gönlüne göre versin dostHayırlı olsun, güzel fırsat hayatın mutlu geçsin. Kim ne hayali varsa birgün gerçekleşsin inşallah
Güzel adım haytını kurtarırsınHerkese selamın aleyküm dostlar.Uzundur kovaladığım bir iş vardı şükür hayırlara vesile oldu.Anne tarafımın tamamı Almanyada ikamet etmekte.Hepsi Türklüğe yakışır restorant sahipleri 😄 Dayım sağolsun vesile oldu Almanyaya gidip orada kurulu bir restoranta bakacağım Allah izin verirse.Bugün pasaport ücretlerini falan hallettim yarınada randevum var nüfus müdürlüğünde 1 haftaya çıkacak inşallah pasaport.Oturum izni içinde istek yapıldı oradaki aileden birde evlilik işlemleri için bir kaç bir şey ayarladım tıkırında ilerledi.Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım çıkan bilen dostlar varsa fikirleriniz benim için önemli dostlarım.Dil olarak çok kötü seviyedeyim nasıl olur öğrenebilir miyim ne yapılır sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 149661
Kardeşim benimde Almanyada akrabalarım felan var gitmiştim mecburi şartlardan dönmek zorunda kaldım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah güzel bir başlangıç olur Allahın izniyle
almanya treni kalkıyor gardan ahh ahh ne ceviz kırardım beee çift çift off offf
Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah dostlarım.Hepiniz varolunGüzel adım haytını kurtarırsın
Yolun açık olsun dost. Ben gitmekten vazgeçtim. TUİK araştırması fikrimi değiştirdi... Sorun bendeymişGüzel düşünceleriniz yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum dostlar.Allah hepinize kalbinizdekini nasip etsin inşallah
Buradaki Suriyelilere bakis acinizla ayni olacak Allah muvaffak eylesinAdepte olabilir miyiz diyorsun dost