- 2,420
- 1,015
- 113
Fenerbahçe Adana demir spor maçında Oosterwolde'yi boynundan tutup nasil aşağı indirdiginde üç Adanalı kör olduysan şimdide biz kör olduk Halil hocq
Haklısın reis kendime ansiklopedi alicamsen kitap okumadan başla başkan gerisi gelir
Tamda iyi oturmamış be kroşeÖle kafana gore mac yonetirsen bir gun keser doner sap doner hesabi olursun ,penalti oldugu halde vara bile gitmezsen,vardan gel bak denildiginde ben net gordum gerek yok dersen,abuk sabuk kartlar cikartirsan,penalti olmayan pozisyonlara penalti verirsen,bole saplarlar kimse kusura bkmasin
Senin gibiler oldukca bu ulkede dugunde havaya ates acanlar yuzunden insanlar olmeye devamda eder.sahinle yanlayan magandalar yuzunden masum insanlarda ölür.iyi olmus diye sevinip gülüyosunuz ya insan degilsiniz dostum.o hakemin çocugunun annesinin halini dusunsen biraz insan olsan boyle gevsek gevsek konusmazsinSebebsiz kimse vurmaz vurduki bi sebebi vardir he bu arada
Hükümet düşer eflasyon düşer Ankaragücü babayı düşer...
Ülkede futbolmu oynanıyor reis neyi etkileyecekUlan ligimiz zaten boktandi kimse zaten izlemiyodu, bide şu olay süperligi etkiler bence ekonomik zarar
hocam laf anlatamazsin ya bu kafa değişmez başına gelmedikçe o yüzden yorma kendiniSenin gibiler oldukca bu ulkede dugunde havaya ates acanlar yuzunden insanlar olmeye devamda eder.sahinle yanlayan magandalar yuzunden masum insanlarda ölür.iyi olmus diye sevinip gülüyosunuz ya insan degilsiniz dostum.o hakemin çocugunun annesinin halini dusunsen biraz insan olsan boyle gevsek gevsek konusmazsin
Azîz yıldırin yapamadığını yapmış adamAga ne olursa olsun yanlış, seyirci desen eyvallah futbolcu desen onada eyvallah, ama başkan nedir la başkan
Yok be hicbisi olmaz emin olUlan ligimiz zaten boktandi kimse zaten izlemiyodu, bide şu olay süperligi etkiler bence ekonomik zarar
Yoo hiç de gevşek konuşmadımSenin gibiler oldukca bu ulkede dugunde havaya ates acanlar yuzunden insanlar olmeye devamda eder.sahinle yanlayan magandalar yuzunden masum insanlarda ölür.iyi olmus diye sevinip gülüyosunuz ya insan degilsiniz dostum.o hakemin çocugunun annesinin halini dusunsen biraz insan olsan boyle gevsek gevsek konusmazsin
Birader konuşmalarına dikkat et ne yazmışım alintiladigin yerde Sebebsiz kimse vurmaz vurduki bi sebebi vardir demisim ne var bunda gevşek gevşek konuşan sensin şuan kime gülmüşüm durduk yere bi insan niye vurur niye sinirlenir hakem bir şey yapmiski vurmuşSenin gibiler oldukca bu ulkede dugunde havaya ates acanlar yuzunden insanlar olmeye devamda eder.sahinle yanlayan magandalar yuzunden masum insanlarda ölür.iyi olmus diye sevinip gülüyosunuz ya insan degilsiniz dostum.o hakemin çocugunun annesinin halini dusunsen biraz insan olsan boyle gevsek gevsek konusmazsin
Birde bunu yazdım ne var bundaBaşkan ms 1 den fena yatmış sinirini hakemden çıkardı
Vuran haklı diyosun ne dedigin ortada.daha ne diyeceksin.Siddete karsiyim .insanliginizi sorgulatacak yorumlar yapmazsiniz bizde sorgulamayizYoo hiç de gevşek konuşmadım
Birader konuşmalarına dikkat et ne yazmışım alintiladigin yerde Sebebsiz kimse vurmaz vurduki bi sebebi vardir demisim ne var bunda gevşek gevşek konuşan sensin şuan kime gülmüşüm durduk yere bi insan niye vurur niye sinirlenir hakem bir şey yapmiski vurmuş
Dostum sen yolda yürürken kimseye bakmadan yürü bence heleki tenha yerlerden yürüme sana da bir kroşe cakarlarVuran haklı diyosun ne dedigin ortada.daha ne diyeceksin.Siddete karsiyim .insanliginizi sorgulatacak yorumlar yapmazsiniz bizde sorgulamayiz