26Yaş kaç reis konuşayım senin için
Ayıp lan sana
Reis sadakat bonusuda varmı 😂😂 şaka bi yana bende gelebilirim turizm otelcilik mezunuyum İstanbuldayım çekilmiyor buralarAntalya belek bölgesinde 12 ay açık olan 5 yıldızlı otelde çalışacak (sezonluk veya kalıcı) bay bayan temizlik ve bulaşık personeline ihtiyaç vardır
12.500 maaş ssk ve tüm haklar mevcuttur,
şehir dışından gelenlere lojman ev vardır.
lütfen gerçekten işe ihtiyacı olan kişiler ulaşsın.
Ekip şefi : 0552 541 84 70
dostlar ben şuan çalışıyorum ev denize sıfır
tüm öğün yemek otelden mesai saatinde olmasanız bile ortalık rus kaynıyor ben memnunum sizde gelmek istersiniz diye paylaştım..
kişisel gider dışında hiç bir masrafınız yok
Kazandığınızı da karıya kumara verirsiniz. 3 ögün yemek ve lojman olsa bari de aç acıkta kalmayın oralarda..Reis sadakat bonusuda varmı 😂😂 şaka bi yana bende gelebilirim turizm otelcilik mezunuyum İstanbuldayım çekilmiyor buralar
Polakca dediğin hangi dil 😂
Millet salak işte bunu anlasalar keşkeEv denize sıfır olsa ne olur denizin içinde olsa ne olur personel evi neticede 6-8 sap bir evde kalıyor biri Muş’tan geliyor ayaklar kokuyor biri Iğdır’dan geliyor banyo lifinin ne işe yaradığını bilmiyor biri suriyeden geliyor biri Kırgız biri Afgan istersen Akdeniz komple senin olsun
O eve Rus mu gelir sanıyorsunuz erkek misafir bile gelmez aw
Çalışma ücretini geçtim o ortama girmenin tahammül etmenin ücreti en az 20-25k
Lehçe iştePolakca dediğin hangi dil 😂
İş ne kral ben lisans mezunuyumBizim fabrika malesef o şekilde arıyor lisans olunca 23,500 önlisans 20.000 alıyor
Lehçe hangi dilLehçe işte
Bunu diyen olur diye polakca yazmıştım:dLehçe hangi dil
Erasmus mu yaptin 😂Lehçe işte
Ben lehçe biliyordum ondan dedim polakca ne 😂Bunu diyen olur diye polakca yazmıştım:d
Yok ya 1 sene yaşadım ordaErasmus mu yaptin 😂
Lehçe diyince çoğu herkes ağız, şive vs sanıyor 😄Ben lehçe biliyordum ondan dedim polakca ne 😂
Ne işin vardi ordaYok ya 1 sene yaşadım orda
Gönüllülük projesiyle gittim kanka, mis gibi 1 sene beleş yaşadım yedim içtim gezdimNe işin vardi orda